Samsung star icin google maps lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

animetrk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star icin google maps lazim
evet beyler, samsung starda zaten yuklu olan google mapsi yeni surumuyle degistireyim derken sildim yanlislikla. bana tam ekran, dokunmatik 2.3.2 veya 3.0.2 versiyonu lazim. cogunu denedim ekran klavyesi cikiyor. ayrica bulundugum konumu bulmuyor. link atana sonsuz tesekkurlerimi sunucam

bursa1616

bursa1616

Üye
Siteyi araştır heryerde var

animetrk

Üye
    Konu Sahibi
Arastirdim monte icin olan var. bende calismiyor. varsa da konunun linkini atin

bursa1616

bursa1616

Üye
Montelerin samsung starda çalışması lazım getjar dan fln var vardır

animetrk

Üye
    Konu Sahibi
getjar-mobile9 hepsine baktım tam ekran, doğru düzgün çalışanı yok.

animetrk

Üye
    Konu Sahibi
Hala arıyorum, bulamadım. Madem heryerde var nerde o yer? Bir bulamadım gitti. Çalışanı var fakat konumumu gösteren ve tam ekran olan yok. (Türkçe olmasa bile razıyım)

--------------- Ekleme ---------------

Sorunumu kendim çözdüm arkadaşlar. sitesine girin ordan maps'e tıklayın ve indirin. Ya da fabrika ayarlarına döndürün, geri geliyormuş.(denemedim). Orjinal yüklü olan google maps yüklendi. Yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: okckilinc

xray00

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Telefonundan bu siteye gidersen indirebilirsin ;)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
bende sildim kardeş :D
evet beyler, samsung starda zaten yuklu olan google mapsi yeni surumuyle degistireyim derken sildim yanlislikla. bana tam ekran, dokunmatik 2.3.2 veya 3.0.2 versiyonu lazim. cogunu denedim ekran klavyesi cikiyor. ayrica bulundugum konumu bulmuyor. link atana sonsuz tesekkurlerimi sunucam

15097

15097

Üye
star'da google maps uygulaması zaten yüklü olarak geliyor ve yüklü olarak gelen uygulama silinmiyor.

yucel__35

Üye
kardeşim çok çok teşekkürler 6 aydır uğraşıyordum en sonunda senin sayende halloldu sorun saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt