Samsung Star hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star hakkında
öncelikle herkeze selamlar ben SAMSUNG S5233W almayı düşünüyorumda nasıl bi telefon fiyatı bakımından uygunmu benim sorularım şunlar olucak ;

Mesajlaşma hızlımı

Ses kalitesi ve sesi yüksek çıkıyormu N73 gibi abartıya gerek yok

Kamera görünsütü

Menüden menüye geçişler

Dokunmatik ekranı

Galeride D900İ de çok büyük aksaklıklar oluyordu mesela 1 fotoğrafı 15sny de açabiliyodum bu sorun varmı

ve en önemlilerinden ŞARJ bu bilgileri bilenler paylaşırsa sevinirim iyi forumlar + larını eklemek isteyenler yada - lerini paylaşırsnaız sevinirim teşekkür ediyorum.

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
çok yardımcı oldugunuz sagolun varolun.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ses kalitesi güzel, çok şekil telefon. Mesajlaşmada sorun yaşanabilir. Menüden menüye geçiş sorunlu değil. Ekran tek kelimeyle harika. Şarj ne yazık ki fazla gitmiyor. Yavaş bir telefon da değil.

moryel2

moryel2

Üye
ben 2-3 aydır kullanıyoruö.. herhangi birsorununa raslamadım.. menüsü oldukça hızlı msj yazma konusunda 3 seçeneğin war ilkinormal tuslarla msj yazma yan cevirdiğinde klavye oluyorr.. ve birde yaz tahtası ouyor çizerek yazıyorsn.. sesi gayet güzel çıkıyorr.witget menü harika herşey kısayollarla hemen elinin altında masaüstünde.. şarj olayına gelince benimkisi normal kullanırsan. 3-4 gün gidiyorr. ama müzik faan dinlersen. 2güne bitiyorr..

lax123

lax123

Üye
Hos Telefon S5233A Da bi Wifi Eksikmis iste onuda eklediler ama gec oLDu xD

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar kamerası?

urlfb98

Üye
yha harika bir telefon günde ben sadece mesajlaşmak için kullanıyorum 1 hafta gidiyor şarjı

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
hmm saolun arkadaşlar eklemek isteyenler yazsın lütfen.

kerem26999

Üye
kardeş bişey soraca.örneğin wifi ile nete bağlandın,herhangibi bi siteye girdin.o anda da sana sms geldi ekranı kapatmadan o mesaja nasıl ulaşabılırz.nokıa da no tuşuna basınca sekme sadece aşşaği iniyordu kısayol tuşuna basınca nerde kaldıysan ordan devam edıyordun.bunda da oyle bişey varmı ? varsa nasıl ben çözemedim :) şimdiden sağol.

mob

Üye
ben alalı yaklaşık 2 hafta oldu ama çok hoş telefon mesaj sorunuda olmaz yan yatır ekranı çıkar kalemi takır takır yaz normal mesaj dan daha hızlı mesaj yazacağına eminim kamerası 3.2 mp ama renk biraz daha gerçeğe yakın olduğu için sanırım hoşuna gitmemiştir çoğu kullanıcının ama renk gerçeğe yakın telefon çok hoş kendine göre dokunmatikliğini ayarlıyabiliyorsun wi-fi varsa evinde yada herhangibir yerde internette sınırsızca dolaşabilirsin internete girişide bizim normal bilgisayar ekranı gib "ben almadan önce merak ediyordum da " yani alırsan süper bi tlf sesi güzel çıkıyor bide açıklamalarda telefon hafızası 50 Mb diyor ama gerçekte 100 Mb onuda düzeltelim herkese hayırlı olsun

crises87

Üye
şarj gayet iyi gidiyor. tabi bütün gün telefonu elinden düşürmezsen bilemem. internette dolaş msjlaş. vs. vs. camerasıda cok guzel ama bıldıgın gıbı tek sorun flas. menu zaten super . menuden menuye gecıste donmaz . mesajlaşmada donmaz. sesi dedıgın gıbı n73 gıbı abartı degıl. ama iyi . cok memnunum tavsıye ederım...

pukilota

Üye
bu samsung starın mesaj sesını nasıl degıstırıyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt