Samsung star garanti ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star garanti ?
Ben Eylül 2010'da kendime Samsung Star Wifi aldım. 1-2 hafta önce telefonuma Iphone firmware attım. Garanti iptal mi oluyor fw atınca ? Telefonumun kilit tusunda problem var, birkerede kilitlenmiyor ve açılmıyor. Çok sert basınca oluyor anca. Bu yüzden garantiye vermek istiyorum orda rezil olmayayım ? 97 dogumluyum ben arkadaşımla gitsem verebilirmiyim garantiye ? Insallah iptal olmuyordur. Birde arka kapağın dislerinde problem var. Aşagi-yukari oynuyor hep onu degiştirmek istiyorum, ne kadardır ? nerden bulabilirim. ? Camınıda degiştirmek istiyorum o ne kadardir ? Garantiye götürürken faturayi götürsem yeterli olurmu ?
Lütfen cevapsız bırakmayın.

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Fw degistirme forumda garanti disi birakmaz yaziyor orjinal kapak 20tl dokunmakik ekran 90 tl civarinda

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Peki eminmisiniz garanti dişi birakmadigindan ? Teşekkur ederim bu arada cevabin için. Diger sorularada bi baksan ?

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşım eğer bu şekilde telefonu garantiye götürürsen garanti dışı bırakırlar ama sen orijinal FWyi yükler götürürsen anlamazlar telefonunuda yaparlar.

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Hee. Anladim şimdi. Fw yukler yuklemez garanti oto. iptal oluyor deniyordu, boyle dgl yani. Birde ne gtreyim, fatura yeterlimi ? 14 yasndaym bendn alrlarmi ?

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ben bilgisayarın işlemcisini yakmıştım sadece fatura götürdük yaptılar telefonu garantiye verirken bazı evraklar imzalaman gerekiyo diye biliyorum o yüzden yaşın tutmayabilir çorumlu hemşerim :) çorumun neresinden ? :D

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasimla gitsem almazlar mi yaa .s Fatura yetiyor o zaman ? Corumlu dglm, eskisehrliyim ben. sallamstm onu. .d

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
:D arkadaşının yaşı 18 ve üzeriyse alırlar

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Bulurum ben birini. .d Fatura yetiyor dimi. .d Ya bide telefona orjinal temasini atsam garanti sorunu ortadan kalkar dimi kesin ?

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
orijinal FW ile sorun ortadan kalkar ya seni yanlış yönlendirmek istemem ama %70 alırlar telefonu

erdemanil06

erdemanil06

Üye
evet orjinalı yükle alabilirler

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Ya kesin bi bilgi verecek yok mu ? Kesin alırlarmi ? Almassalar orjinal fw olduktan sonra ndn almazlar ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt