Samsung star e-book programı

Sponsorlu Bağlantılar

isdem78

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star e-book programı
SAMSUNG STAR E-BOOK PROGRAMI MTextReader 2.2.JAR

BİR ALLAH RAZI OLSUN YETER.BEN ÇOK ARADIM SONUNDA BULDUM....

• Beğen
Tepkiler: Kocax, Silinen Üye 1929612, hasemis ve 5 diğerleri

bulutt26

Üye
arkadaşım başlıkta samsung star demişsin ama indirirken ben s5233 modelini göremedim.Biraz daha ayrıntılı başlık yazsaydın sevinirdim.(Varsada ben göremedim)

manyellow

Üye
direk word programında hazırlanmış yazıları açabiliyomu ben açamadım da:(

RedColt

RedColt

Üye
Allah razı olsun

SAINT1

SAINT1

Üye
direk word programında hazırlanmış yazıları açabiliyomu ben açamadım da:(
word dosasını açıor ama karman çorman oluyor. txt olarak kaydemen gerekir heralde.yada word dosyası olsa bile kodlamasını değiştirmen gerek.

endo16

endo16

Üye
türkçe karakter destekliyormu destelemiyorsa bi anlamı olmaz abuk sabuk yazılar çıkar

SAINT1

SAINT1

Üye
utf-8 yaparsan türkçe karakterleri destekliyormuş.ben denemedim ama bi arkadaş söyledi.

A_R_D_A16

Üye
çok sagolun :aha:

erdenay80_

Üye
Selam programı yükledim txt dosyalarını (çok kısa yazılar vs..) açıyordu ama şimdi bir kaçtane txt formatlı kitap attım hala açacak ekranın ortasında bir çubuk var beyaz bir kare gidip geliyor güya işlem yapıyor ama bir saattir açamadı, yaklaşık 3-4 farklı dosyayla denedim,aynı.. Bildiğiniz başka e-book programı varmı? Yada buna çözüm üretebilirmisniz.. Txt(ansı) txt(unıcode) farkedermi?

kingrafs

Üye
bu ne işe yarıyo

tarker

Üye
allah razı olsun krdes

hasemis

Üye
Teşekkürler :)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
samsung genoa da da açıyor ama 3.54 kb lık dosyayı hala açamadı. walla benim eski çin malı telefon canavar gibi açıyordu.:angry:.Yinede sağol.

Paranoya

Paranoya

Üye
eline sağlık . :oke:

Sedat05_2010

Üye
eyvallah.

Takipçi Satın Al

Üst Alt