Samsung Star Duvar Kagıdı iLe iLgiLi Sorum Olucaktı

Sponsorlu Bağlantılar

TheMaTraK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Duvar Kagıdı iLe iLgiLi Sorum Olucaktı
ArkadaşLar TeLefonu Bugün ALdım Ama Bi TürLü Pc Den YükLediğim Resmi 3 Duvar Kagıdından Birine Atayamadım. :S
Pc den attıgım resmi duvar kağıdı yaparken resmi 3 ekranada dagıtıo 1 ekranda tamamı çıksın istiyorum nasıL yapabiLirim

--------------- Ekleme ---------------

kimse cevap veremicek mi ?

Cherry_BaSI

Üye
Yav bende de aynı şey ya.güzelim duvar kağıtları güme gidiyo:hmmm:hmmm

lordmertx

Üye
Bendede S5603 Var Birtürlü Yapamadım Kurcaladım Kurcaladım Olmadı :( Bilen Varsa Tek Ekran Yapmayı Söylesin

tree-g

tree-g

Üye
thematrak tlf için 3 tane duvar kağıdı belirle ardından o resimleri paint de birleştir öyle at telefona ;) tek ekran oluyomu onu bende hala çözmüş değilim :)

gofastclup

Üye
3 aydır kullanıyorum ve 3 aydır bu konularle içli dışlıyım tam resmi 3 ekrana yaymayı yapabiliyoruz ama 3 ayrı resim yapmak istersen eger photo shopa başvurman gerekir ama o iştede en boy tutturmak biraz zahmetli bi iş

tree-g

tree-g

Üye
Duvar kağıdı sorunu yaşayanlar buyrun burda 3 ayrı ekrana nasıl boluneceği anlatıyor ;)

199855

Üye
:M bendede aynı sorun

mehmet8747

Üye
telefonda tek ekran duvar kagıdı yapmak imkansız çünkü öyle bi özellik yok maalesef tek resim üçe bölünüyor

muratgs777

Üye
arkadaslar kısaca paınt acın 720x400 boyutu ayarlayın ve 3 tane 240x400 resım yapıstırın bıde ıstedıgın resmı pixresizer dıye program ındırın ve resımlerı kucultun

SAINT1

SAINT1

Üye
muratgs'nin dediği gibi 240x400 üçtane resimi paintte yan yana getirin olay bitmiştir.
yada orjinal resimlerden birini paintle açın eklemek istediğiniz resimleri aynen üstlerine yapıştırın.

miox

Üye
ARKADASLAR BENDE SAMSUNG STAR WİFİ KULLANIYORUM Bİ PROGRAM İNDİRDİM NETTEN BU PROGRAMLA 3 RESMİ BİRBİRİNE EKLEYİP SLAYT ŞEKLİNDE ARKA PLAN YAPABİLİOSUNUZ ÜSTELİK ÇOK KOLAY SADECE GEREKEN PROGRAMI YÜKLEMEK VE RESİMLERİNİZİ SEÇMEK SONRADA NEW PC STUDİO İLE TELEFONUNUZA ATMAK İŞTE BU KADAR..

Samsung Star'larımız için çok basit mükemmel wallpaper oluşturma programı :

SAINT1

SAINT1

Üye
Tabi bide bu program var :) ama freamwork hatası verebiliyor yüklerken.

muratrap

muratrap

Üye
yanyana 3 resim yap

kopenaq

Üye
ya tmm hepsini yaptım 3 tane resmi yanyana koydum ekrana koyucam ama telefonda resme tıkladıqımda bi kare çıkıyor ve o kare herşeyi büyültüyor o kareyi çözemedim onu nasıl yapabilirim bi cvb lütfen tşk şimdiden

blnt0147

Üye
Bilgisayarında 3 tane resmi yanyana koyup tek resim (720x400 olacak resmin tüm boyutu) yaptıktan sonra telefonuna attın ya..Telefonunda bu resmi buluyorsun ve açıyorsun..ekranın altında ayarla var ona tıkla ve duvar kağıdı diyeceksin..şimdi bir kare çıkıyor resim üzerinde senin yapacağın resmini o karenin içine yerleştirmek..bunun için elinle yada cep kaleminle ince ayar yapa yapa kutucuğu büyültmek..zaten kutu resim boyutunda büyüyünce resmi tamamen çevreliyor.bu işlem bitince alt kısımdan tekrar ayarla diyorsun..bu kadar,masa üstüne dönünce resmin orjinal duvar kağıdı gibi görünüyor ve sağa sola gidiyor

SAINT1

SAINT1

Üye
ya tmm hepsini yaptım 3 tane resmi yanyana koydum ekrana koyucam ama telefonda resme tıkladıqımda bi kare çıkıyor ve o kare herşeyi büyültüyor o kareyi çözemedim onu nasıl yapabilirim bi cvb lütfen tşk şimdiden
işte o kareyi köşeden yakala ve dışa doğru çek resmi tam olarak o karenin içine aldığında bırak ve boş bir yere dokun alttaki yerden ayarlaya bas olay bitmiştir.

Paint le yapmayın arakadaşlar çok dağılıyor resim photoshop'u öneririm.

bulutt26

Üye
arkadaşlar isterseniz samsung star için 3lü resim yapma programı var adı samsung s5230 wallaper creator die bi program istediğiniz resimleri secerek 3lü duvar kağıdı yapabilirsiniz.programın sol alt köşesinden de boyutunu secebilirsiniz (240*320 ya da 240*400)

davutcankrks

davutcankrks

Üye
samsung corby pro da istediğin (3lüden birini) seçip gerbirine ayrı foto koyabiliosun öle birleştirmeye gerek olmadan
bndede star wifi var arkadaşta crby pro var ordn biliom

jajaja123

Üye
aynı sorun samsung jette yok neden böyle yapıyolar nie zorluk çıkarıyolar anlamış deilim

Üst Alt