Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy Soru-Cevap
Her türlü soruya açığım arkadaşlar:naughty:

• Beğen
Tepkiler: muratgemici

123kn456

123kn456

Üye
naptın nettin tiĞmen :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
valla netcem bi türlü rütbe atlayamıyom :vur

spartacusgry

Üye
bende almak için kasıyorum artık (::

muratgemici

muratgemici

Üye
hocam şeyi sorucam ya monte aldım ben geçen hafta mp4 formatında 240 400 filmi atıyorum açmıyor çözünürlükle ilgili bi sorunda 240 320 filmi atıyorum tam ekran olmuyor nasıl hallederiz hocam bunu? Bi yardım etsen .

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
total video conventerla videoyu .3gp ye cevir

muratgemici

muratgemici

Üye
eywallah hocam bi deniyelim bakalım

bora1492

bora1492

Üye
arkadaşlar benim telefonum monte,yeni aldım. samsung appsten ücretsiz oyun indireyim dedim bi oyunun tıkla yükle seçeneğine bastım. telefon numaranız alınamıyor bu içeriği ücretsiz almak için JJAbilmemne yaz 2977ye gönder dedi, uyguladım, mesaj geldi seçmiş olduğunuz içerikleilgili işlem yapılamamaktadır dedi. nasıl ücretsiz oyun indirebilirim anlayamadım? :bilmm

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
şu sitelere göz gezdir girişte telefonunu seç ondan sonrası gayet kolay zaten

(buna telefondan gir)

şu konuya da bakabilirsin

http://www.maxicep.com/samsung/sams...icin-en-unutulmaz-oyunlar-burdaaa-378099.html

123kn456

123kn456

Üye
kas kas postları kendine bi daha mı üye olacaz buraya xD

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bas bas paraları leylaya tarzı :d:

raplex2

Üye
corby pro ile ilgli probelimim var bazı oyunlarda java hatası bellek yok diyor sorunu telefona bi kod girip ordan halledebiliyoruz sanırım genoa için kodu buldum ama bana uymuyo onu bulabilir misin internette hç byerde bulamadm ben.birde wifi ile ilgli bi sorunum var bağlanamıyorum şifresiz ağ kuruyorum bağlanıyor diyo ancak 10dkka snra bağlantı koptu diyo laptoptan kurduğum bi ağ bu modem değil yani önceden bağlanıyordum sorunsuz snra noldu bilmiyorum şifreli ağlarda şifreyi doğru girmeme rağmen ap yanıtvermiyo hatası alıyorum:vur:vur yardım lütfen

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
java hatası diyorsa java belleğini yükseltmelisin wifi içinse telefona hard res at veya telefona da modeme de res at ve yeniden dene olmazsa telefonda sorun vardır

bora06930

bora06930

Üye
Samsung lindy 5650 telefonum var java oyunların bazılarını tam açarken kapanıyor bazılarında da Bellek yok hatası alıyorum. Ne yapmam lazım? Hafıza kartında 2 gb alan var!!!

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasını boşalt

Qt@y

Üye
samsung star(5233-a) için alternatif müzik çalar var mı? eğer forumda varsa özür dilerim, ben bulamadım

nagihan uzun

Üye
ben telefonuma nasıl msne yükleyeblirim telefonum samsung star ...??

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
arkadaş total video convert hd den vidonu seç sonra gelişmiş ayarlardan iphone h264 ü seç ayarlardan video boyutunu 320x240 seç sana hd kalitesinde tam ekran video olarak çevirsin

__Accord__

Üye
Arkadaşlar benim samsung star wifi telfonum var alalı 2 hafta oldu ilk hafta müzik dinlerken sardırmalarda ve duraklatmalar hiç bir şey olmuyodu...Telefona yeni şarkılar attım ve müzik dinlerken sardırıyım dedim ve öylece dondu playa geçmedi duraklatıncada donuyor ve yürütmüyor bi daha lütfen cevap verin şimdiden teşkkürler....

chorrito

Üye
Merhabalar,

3 gün önce Samsung Monte cep telefonu satın aldım. Telefondan son derece memnunum. Ancak bir sorunum var. Önceden kullandığım J700 cep telefonu içinde, telefona kayıtlı olan numaralarımı o telefonda sim kartına aktardım. Ardından sim kartını Monte'ye taktım ve simdeki numaraları tekrar telefona taşıdım. Taşımadan itibaren bir ya da iki saatte bir telefonun ekranında "Sim kartınızdaki numaraları taşıdınız. Senkronize ediniz." gibi bir mesaj çıkıyor. (Şu an tam hatırlamıyorum cümleyi, ancak tekrar bu uyarıyı verdiğinde tam metni yazacağım.) Ekranın altındaki "Tmm"a tıkladığımda lütfen bekleyiniz diyor ve kum saati çıkıyor. Bir dakika içinde sanki senkronize etmiş gibi normal kullanıma dönüyorum. Fakat, her bir ya da iki saatte tekrar beliriyor aynı uyarı. Son olarak Monte'de telefona aktardığım numaraları tekrar sime taşıdım. Ancak hala aynı uyarıyı veriyor. Nasıl çözülebilir? Gerçekten sinir bozucu bir şey.

--------------- Ekleme ---------------

Acaba başka bir firmware yüklesem sorun düzelir mi?

--------------- Ekleme ---------------

Uyarı tam olarak şu arkadaşlar:

" Sim telefon defterinizde 250 değişiklik yapılmıştır. Lütfen senkronizasyonu onaylayınız." Bunun ardından "Tmm"a tıklıyorum. Senkronizasyonu yapıyor; ancak birkaç saat sonra aynı işlemi tekrar yapmam gerekiyor. Sim'deki numaraları tekrar telefona taşımama rağmen aynı uyarıyı vermeye devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt