Samsung Star - Bedava WAP !!

Sponsorlu Bağlantılar

meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star - Bedava WAP !!
Bir arkadaşım 2.El samsung star aldı.Kaç aydır WAP tan internete ücretsiz girebiliyor.Böyle birşeyin imkanı yok ama
1) Gsm operatörünü değiştirmedi [ hani geçince 2 ay beleş ya internet]
2) Kesinlikle Wlan dan da girmiyo
3) Kontörü yok hattında hiç

Ama Hala sınırsın istediği kadar ücretsiz girebiliyor Waptan internete anlam veremedim...:allalla::allalla: ben N78 kullanıyorum wap ayarlarını yaptım ama olmuyo :S:off::off: . Kontörüm gidiyo [Tl]..:vur:vur:vur

Bilen Lütfen Yardım etsin ...
:bilmm:bilmm:bilmm

ramowarr

Üye
bilen varsa sölesin yoksa kalpten gitcem .D

Paranoya

Paranoya

Üye
onun wap ayarlarını snn telefona uygula belki olur o zmn . olursa burayada koyarsın :oke:

qazwsx1234567

qazwsx1234567

Üye
genç türkcell liler bedavabazı sayfalara girebilio belki ole giriodur başında www yerine wap koyuyosun (wap.facebook.com)

davutcankrks2

Üye
her türlü sayfalara girebiliyosa bence kontörü yükleyince ne kadar kullandıysa gider.
Bana oldu bikere aynısı

ademornek58

Üye
bence seni kandırıo şöle bi ihtimali var kontoru yükliyken eğer aylık internete abone olduysa o otomotik olarak güncellenir arkadaşın belki biliyordur sana sölemiyordur é!

maspino

Üye
arkadaşlar evet öyle bir şey var ama sadece samsung star için ayarlardan proxy adresini değiştiriyor başka bir adres yazı yor ve sınırsız internete girebiliyor bende o proxy adresini arıyorum bulursanız lütfen paylaşın (:

erkan 51

Üye
evet böyle bişey var ve ben kullanıyorum ama samsung un tarayıcı ayarlarıyla nokianın ayarları farklı oldğu için yapılmıyo ve telefondan bişey indirmek istediğin zaman url hatası veriyo ve youtube den video izlenmiyor ayrıca tl(kontör) gitmiyor

mehmetozer

Üye
internet paketi olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt