Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

nuje

nuje

Üye
biri hayrına şunun nasıl yapılcağını söylesin sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor hafıza kartına atıyorum desteklemiyor diyor :(

enes005

enes005

Üye
temalar çok güzel

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
biri hayrına şunun nasıl yapılcağını söylesin sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor hafıza kartına atıyorum desteklemiyor diyor :(

Orayı dikkatlice oku hafıza kartında durması gereken bişey yok . Yapanlar nasıl yapıyor .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
emre mxeil e dil paketi ekledim arkinin starda bu android temasında sorunsuz maşallah .
telde mxeil yüklü ve ş,ü,ı gibi harfler destekliyor yani mesajlarda gözüküyor bakalım kocaeliye gidem anlatcam

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
emre mxeil e dil paketi ekledim arkinin starda bu android temasında sorunsuz maşallah .
telde mxeil yüklü ve ş,ü,ı gibi harfler destekliyor yani mesajlarda gözüküyor bakalım kocaeliye gidem anlatcam

Ş,i,ü,ğ onlar önemli değil benim için aslında . Telefonun içi Türkçe olmadıktan sonra . :islik

blacklord5

Üye
bide sunu bana anlatsan ubuntuyu kurdum ama temayı kuramıorum

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bide sunu bana anlatsan ubuntuyu kurdum ama temayı kuramıorum

telefon hafızasına res adında klasör aç ve indiridiğin .swf uzantılı temayı hafıza kartına at sonra atııklarını telefon hafızasına açtığın res klasörüne taşı . Sonra yine telefonu firmware yükleme moduna getir ve resimdeki patch yüklemeyi yap :oke:

blacklord5

Üye
.sef uzantılı dosya ?

blacklord5

Üye

telefon hafızasına res adında klasör aç ve indiridiğin .sef uzantılı temayı hafıza kartına at sonra atııklarını telefon hafızasına açtığın res klasörüne taşı . Sonra yine telefonu firmware yükleme moduna getir ve resimdeki patch yüklemeyi yap :oke:

sen demısın ya sef uzantılı tema die :)

blacklord5

Üye
valla senın verdıgını yapamadım ama baska bı tema buldum onu yaptım :D ama dili rusça :(

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
valla senın verdıgını yapamadım ama baska bı tema buldum onu yaptım :D ama dili rusça :(

Önemli değil , benim elimde birçok böyle tema var hem Türkçe olanı bile var (kendim yaptım) istersen veriyim onlardanda bi tadına bak :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine sağlık

by-pass

Üye
Paranoya merak ettım de sen hıc telı gocurdunmu :D

Üst Alt