Samsung Star 5233 Wifi S5233W ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star 5233 Wifi S5233W ??????
iyi Akşamlar arkadaşlaR Ben 1 hafta içinde wifi alıcam ama endişeliyim bazı sorularım war :()

1- Kullanımı Kolaymı ? Rahatlıkla Kullana ßilirmiyim ?

2- Mp3 Şarkı Film vb. qibi şeyleri Rahatlıkla izliye bilirmiyim ?

3- İnternete Rahatlıkla Bağlana ßaqLana ßiLirmiyim ????

3 Soru Benim için cok önemLi Lütfen Bi eL atın Şimdiden

EYW

zpaqeddie

Üye
1 : Kullanımı gayet kolay. Tek problem parmakları geniş olan insanlar için(mesela ben.) q klavyede biraz zorluk çekiliyor ilk başta sonra alışınca kolayca yazabilirsin.

2 : Film izlemedim hiç ama mp3 çaları çok iyi.

3 :Wi-Fi arada sırada problem çıkarıyor. Tam bağlanırken bağlantı kesildi diyor. Telefonu kapatıp açmadığın sürecede düzelmiyor. En fazla 1 dakika geç bağlanırsın yani.

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Hmmmm Kafam Cok karışık Alsammı acaba ? xS

vibetribe

Üye
Arkadaşlar ben aldım WiFi baglan diorm baglanıyor diyor tam baglandı derken baglantı kesildi diyo :S:S
sonra DNS başarısız diyor birde AP izin vermiyor diyo ya bilen söylesin walla kac gündür ugrastım yapamadım :( ??

design.CagdaS

Üye
Selam arkadaşım.. Telefonu alalı 1 hafta oldu ama ben 1 yıl kadar bu telefonla ilgileniyorum.
Telefonun kullanımı çok güzel,kaliteli.. kullanımını kolaylaştıran özellik de : ekrana dokunduğunda titreşim oluşması.. telefonu kontrol etmekte keyifli bir his uyandırıyor doğrusu.. En ilgi çekici özelliklerinden biri de sol tarafında kısayol perdesi bulunması.. gerçekten çok işe yarıyor..
menü geçişleri diğer telefonlara göre takılmadan hızlı işlior..

MP3 olayına gelince... güzel bi ses kalitesi var.. telefon olsun bellek kartı olsun tüm şarkıları çalabiliyor..ayrıca arka planda dinleme modu da bulunmakta.. sol taraftaki perdede de bi kısayolu bulunmakta..
Video izleme konsuunda biraz fazla sıkıntı çekebilirsin.. bazen takılma yapıyor. ekran çözünürlüğünden olsa gerek..
İnternetteki videoları izleyemiyorsun tabiki... ama internette bazı programlar işe yarıyo diyolar ama hiç denemedim..

internette ise; wifi kesintiler yapabiliyor. bazen büyük bi sorun yaratabiliryor ama genede çok iyi..
yine de bi net paketi satın alıp kullanmakta yarar var...:oke:

asilist

Üye
ben alalı 15 gun oldu..mukkemmel bi telefon..cok rahat vee verdıgınız paraya ınanın değiyor..yalnız flash ozellıgı olmadıgı ıcın gecelerı foto cekerken sorun olsada gunduz hem camera hem vıdeo olayı cok super...!
film falan ızleyebılırsın..hersyeı mukkemmel ben gercekten hasta oldum telefonuma..bıde 3g ye onem verıosan 3gsi yok...tercıh senın ama şahsen ben memnunum..ve kolay kolayda telefon begenmem..Ama hasta oldum tele dıyebılırım..

mhett

Üye
kardeş ben sana al dedim. bende bu gün soru işaretleri ile aldım şimdi kurcalamaya fırsatım oldu tek kelimeyle güzel bi makina şu ana kadar kalemle yazı yazma radyo wi fi gibi özellikleri denedim wi fi den son derece memnunum. sana şu kadarını öylim wi fiye bu telefonumla daha iyi bağlandım. Bizim orda acıbadem hastanesi var aramızdada rahat 150 200 civarı bi mesafe var oraya bağlandı yavrucuk. google falan açıp tarattım sonrakapandı ama benim laptopla bile bağlanamıyorum oraya düşün sen artık. dokunmatiğide beni kesti doğrusu gerçi daha kılıfı çıkmadım. özellikleri iyi şimdi bide oyun yüklicem makinaya bayada oyunu destekliyomuş bide ona bakalım. sana söylicem öyle android windows mobile işletim sistemi varmış takılma derim sana sonuçta telefon bi 3Gsi yok oda benim umurumda değil manitanla görüntülü konuşmak istersen git bi kafeye rahat rahat konuş :) fiyatıda iyi al derim ben sana

turanefe54

turanefe54

Üye
be 1.5 aydır kullanıyorum bu fiyata 10 numara telefon rahatlıkla tavsiye edebilirim

haknamert

Üye
arkadaşlar video izlyemion ama internette youtubeden izleyebiliyoz bir tek youtubedeki videooları açıo

enex_enes

enex_enes

Üye
Bence alma o paranın üstüne biraz daha koy daha güzel bir şey alabilirsin.Ufak tefek sorunlarıyla uğraşma Star'ın.

A_6_J

A_6_J

Üye
herkese selam bende geçen hafta samsun star gt5233 wifi aldım bana 318 tl ye mal oldu ama bence hakkını vermek lazım çok tereddüt içindeydim kullanamam diye fakat gerçekten kullanımı son derece rahat bi makine tavsiye ederim almak isteyen arkadaşlara

snipertime83

Üye
Ben 10 aydır kullanıyorum 1 senesi bitti garantinin.. kötü telefon tavsiye etmiyorum. ekranı hemen hemen hassaslığı gitti, açma kapama menü tuşu çalışmakta zorlanıyor. bence 5800 tavsiyemdir.

nokasi

Üye
Arkadaşlar ben aldım WiFi baglan diorm baglanıyor diyor tam baglandı derken baglantı kesildi diyo :S:S
sonra DNS başarısız diyor birde AP izin vermiyor diyo ya bilen söylesin walla kac gündür ugrastım yapamadım :( ??
aynı sorun bende de var birisi lütfen yardımcı olsun