samsung star 2 icin android isteyenler gelin beraber seslenelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
samsung star 2 icin android isteyenler gelin beraber seslenelim
Arkadaslar aramaktan yorulmadinizmi ?
Samsung star 2 icin android isletim sistemi istiyorsaniz gelin bu konuyu üste kaldiralim.

bu konuyu gören bir kodlayici ustasi kesin bir sekilde star 2 icin android yapar.
Ama ben buna katiliyorum diyerek olmaz herkez assagiya bir mesaj atarak yardimci olabilir
Bunun icin lütfen gelin yardim edin!

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kardeşim keşke bu kadar kolay olsa ama böyle birşey olmaz, telefonda dahili System Hafızası vardır.25 MB civarında gizli sadece Ubuntu, Linux gibi işletim sistemlerinde görünür.Oraya Android Dosyaları atılır, hafızada genişletilir, resmen çakma gerçek Android kurarsın ama Android olan telefonlarda İşlemci ve Ekran Kartı bulunur, yani yapılsa bile telefon açılıp kapanır kendi kendine...

En fazla gerçekleşebilecek (ki gerçekten olur) Symbian yüklenir, bu son dediğim kesin olur.Umarım herkesin kafasındaki olan (bendede olan birşeydi kendi kendime cevabını buldum.) sorunun cevabını çözebilmişimdir...

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
symbian oluyorsa neden söylemiyorsun xd peki ben bunu nasil yapcam sen ordanda bi sekilde yardim etsene yeterki javadan kurtulalim !

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Garantiyi aşar, telefon elinde kalır, üstelik o system'e girebilmek için Ubuntu kullanmak lazım...

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
yha o adamlar bize hazirlayinca bu sorunlari cözer herhalde sorunlu android yazilimi yapacak degiller herhalde !

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Ne diyorum sana , Ö Y L E B İ R Ş E Y O L A M A Z !
O adam kim?, söylede içim rahatlasın. :D

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
Yapar insallah birisi bizim icin .

taka78

Üye
umarım yaparlar

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
yha nerdesiniz yhaw hadi toplanip beraber yardin edin gosterin konuyu tum maxicepe !

kara yılan 12

Üye
inşallah yaparlar bizde bu sade işletim sisteminden kurtuluruz :)

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
insallah yaparlar zten yapmaya calisyorlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt