Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

serhat3596

Üye
selam ekran klavyesini kaldıramadım nasıl winrar ile açıçaz kardeşim

Flatline

Üye
sen bir harikasın : ) firma bu uygulamaları sen gibi tanıtarak kendisi werse satışlar iki katına çıkardı : )

ynsbkl123

Üye
samsung star s5233 e zippo çakamk uygulaması yükleniyor mu???:hmmm

caez17

Üye
saoL aga :D

calliler

calliler

Üye
Sağolasın kardeş aradığım programlar var hep Allah razı olsun :)

sinan527

sinan527

Üye
eyw

kullanıcı31

kullanıcı31

Üye
linklerin alayı ölü

reisxs

Üye
kardeş emeğin için saol eksik olma fakat bnm başkka bi sorum olcaktı telefonum samsung corb pro bn bu site veya başka sitelerden java destekli uygulama ve oyun indirdim ama uygulamayı kur dediğimde desteklenmeyen dosya türü diyor telefondan direk olarak ta indirdim ama yine aynı sorun desteklenmeyen dosya türü bunu nasıl aşabiilirm yardımını bekliyorum şimdiden saol....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
linkler saglam arkadaşlar

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Winrarla acamadım galiba calısmadı rar dosyasını acmaya calıstıgımda desteklenmeyen icerik diyor program yüklüyken...
Birde Docwiever calısmadı dosya acamıyorum word dosyasını mobile pdf acıyor doc bi işe yaramıyor yada kullanamadım bi türlü dosya nasıl acılacak ?..

Diger hersey icin cok teşekkürler arasında işime yarayanlarda oldu...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
yha lütfen sorum cwp werin

elayka

Üye
valla arkadaşım emeğine sağlık çoooook teşekkür ederim.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

samsung monte 5620 de wi-fi den you tube gibi sitelerden video izleyebilirken vodafone hattımdan girdiğim hiçdir yerde video izleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
valla arkadaşım emeğine sağlık çoooook teşekkür ederim.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

samsung monte 5620 de wi-fi den you tube gibi sitelerden video izleyebilirken vodafone hattımdan girdiğim hiçdir yerde video izleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Telefonundan ayarlar/uygulama ayarları / medya oynatıcı / VOD ayarları burdan vodafone hattın internet agını seç tekrar dene emin deilim ama umarım olur :)

elayka

Üye
azrail_bekir arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim you tube videolarını açabildim yardımın için çok teşekkür ederim :oke::bigstar:

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
rica ederim yardımım işe yaradıysa ne mutlu bana :)

ergn55

Üye
guzel seyler dağitıyosunuz ama şifre nıye yukluyosunuz anlamıyorum ya şifresını de verın yada hıc eklemeyınn

bilalxb3838

Üye
samsung star mobile tv kulaklıktan müzik değişmiyo lütfen yardım

nicking

Üye
Linknerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

f.usluu

Üye
selaam benim bi sorum olcaktıı ben burdaki paketi indir herşey güzel calışıyor ellerinize sağlık ama ebuddy calışmıyor..
yükleniyor diyoo ama yüklenmiyor iptal edince de hata veriyo.. neden acabaa.._?

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
ergn55
* rar şifresini soruyorsan ==>www.maxicep.com
nicking
* link ==>

Üst Alt