Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

macbeth96

Üye
çok teşekkür ederim bende s5233w var bütün hepsini deneyeceğim . :D

--------------- Ekleme ---------------

bir şey sormak istiyorum.bende s5233w var.1gb lik hafıza kartıda aldım.telefonda oyun olarak sadece kendi oyunları varr.telefon üzerinden oyun indiriyorum ama yeterli alan yok gibi bir takım şeyler söylüyor.oyunlar ve daha fazlası bölümünde 92.712 K gözüküyor.daha önce yüklemiştim 32 adet fln oyun vardı ama silmek zorunda kalım.şimdi tekrar yükleyemiyorum.lütfen yardım edin :(

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
Air Hockey Challengı malasef multi oynayamıyorum ?

zorbey27

zorbey27

Üye
5233 için radyo ve tv proğramı ariyorum hiç bi yerde bulamadim :(

ereneymen

Üye
samsung GT-S5233W wifi telefonumu pc ye modem olarak tanıtıp pc den internete girebilmenin yolunu söylersen minettar kalırım..

aslansado

Üye
tşkler

schekershey

Üye
eywallah kardesım benım

djgokhan_66

Üye
usta işin rast gelsin çok saol....

anarchy_Tr

Üye
eyvallah kardeşim

buyukaptan

buyukaptan

Üye
kardesm ya s5233w (samsung star wifi) de t9la mesaj yazarken gec algilior hizlandirmak icin herhangi bi program var mı?? ve diyalog seklinde mesajlasmak icinde bi program soylersende sevinirim :)

zefirus

zefirus

Üye
ellerin dert görmesin dostum.

cuhacia

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

medwolf01

Üye
:megafon::megafon:tesekkurler:alkis:alkis:turkiye::turkiye::turkiye::dance::dance:

extra-tek

Üye
çok sağol gerçektenn çok yardımcı oldunn

jacktaylor34

Üye
süpersin.:sarıl:

texas19

Üye
heLaL oLsun çok mükemmeL bir payLaşım eLine koLuna sağLık arkadasım çok teşekkürLer...

ozgurcoskuner

Üye
ekran klavyesini kaldırma olayı yalan olmuyo assasins creed de filan ve java adapterin kullanımını nie yazmıosunuz anlamıyorummm yinede teşekkürler ama samsun s3653w corby wifi ile bildikleriniz varsa mesaj atın lütfen :))

ekiosi35

Üye
açılırsa cok saol valla acçılrsa + rep

xxxmami123

xxxmami123

Üye
çok teşekkürler bütün oyunları yükledim hepsini tek tek çalıştırdım ama 1 tane bile sensörlü yarış oyunu bulamadım telefonum samsung s8003 jet interneti alt üst ettim ama yoq acil sensörlü yarış oyunu varsa yardımcı olun lütfennn...:hmmm

çok teşekkürler bütün oyunları yükledim hepsini tek tek çalıştırdım ama 1 tane bile sensörlü yarış oyunu bulamadım telefonum samsung s8003 jet interneti alt üst ettim ama yoq acil sensörlü yarış oyunu varsa yardımcı olun lütfennn...:hmmm
YARDIM EDEN YOKMU YAW ARKADAŞLAR:angry:

fbseyhan

Üye
:)bendede monte var deniyelim bakalım olsada olmasada emeğine sağlık :D

b0mbaci70

Üye
Kardeş iyi güzel emeğine sağlık da ben indiremedim.Nasıl indircez bi anlat.:box:naughty:(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru:yuru:off::aman2::angry::nono:

Kardeş iyi güzelde ben inidiremedim bi anlatsana nasıl indireceğimi?

Üst Alt