Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elle yaz kopyala yapıştır yapma o zaman olur kardeşim.
bertug_ksk
Üye
Süper yapmışsın ellerine sağlık
murats35
Üye
Teşekkürler ^^
yunusemre61
Üye
benim telefonumda samsung s5233 ama wifisini bulamıyom tek menüsü açılınca çıkan , yani sağa sola hareket etmiyo benimki girermi öle internete birde verrdiğin linkleri açamıyom yazı gibi gözüküyo yani link yazı gibi tıklanınca bişe olmuyo :S
hezarpare
Üye
Hocam Allah aşkına bu ne ya. Cidden orjinal bir çalışma olmuş, çok teşekkürler. Klavyen dert görmesin Allah razı olsun.
mtuzun26
Üye
ellerine sağlık belliki güzel olmuş ama benim bi baş belası s7550 blue earth diye baş belası telefonum var hiç bir programı veya oyunu kuramıyorum içerik imzalı değil diye bir hata veriyor bunun için senin yazdığın *#6984125*# yi de denedim onda bile yanlış veri diyor ben bu telefonla ne yapacam bilmiyorum yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler
mfoflu
Üye
slm kardes ellerine saglık ama benim bi sorum olacak acaba bu oyunlar programlar m8910 pixon a olurmu birde bunun için route66 programı varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
98beko98
Üye
cok tesekkur ederım
ÇuBuK98
Üye
merablar uygulamalar falan çok güzel ama kullanamıyorum. dosyaları masaüstüme atıcam şifre istiyor ve adsl şifremi kabul etmiyor... acaba bunun bir başka şifresi mi var yoksa modem de mi problem yaşanıyor
xxxSezerxxx
Üye
Şifre istiyo dizine çıkartmak için şifre ne??
advisory34
Üye
skherss
Üye
arkadaslar biri yardım etsin lütfen okumadıgım yazı kalmadı 2 gün önce s5233w aldım fakat wifi ile internete baglanamıorum wifi aktif hale getirip modem seçtigimde baglan dedigimde sürekli onay başarısız cewabı alıourum acaba sebebi nedir agın şifresinide girdim fakat sonuç aynı neden olabilir acaba?
salodayı
Üye
fgdsfsdgfdsg
t6s1
Üye
okey oyunu yokmu arkadaslar?
mustialper1
Üye
çok saol hacı saynde telefonu satmaktan kurtuldum
seiterd
Üye
valla bi indirelim görelim ama buraya kadar çalıoşmaların harika