Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

maltbira

Üye
ellerine sağlık
teşekkurler :oke:

yusufegemen

Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım corby s3653 ile neyaptıysam bu internet sorununu gideremedim..facebook a girince şebeke hatası veriyor.Bilen biri warsa lütfen yardım etsin.

ysfypr

Üye
çok teşekkürler emeğinize sağlık

05_netcafe

Üye
Teşekkürle elie sağlk arkdaş

gzd_94

Üye
çak saol ya :)

oguzhan485

Üye
eline sağlık arkadaşım.. çok işime yarayacak..

Saqo*

Saqo*

Üye
Saolasın Paşam,
Keşke Teker Teker katogorilerde link verseydn wallpaper- oyun - felan qbi

baranbahar

Üye
daha indirmedim işe yarıyosa ne güğzel,

mertcanpro

Üye
ben bişi sorcam bu linkleri indiriyoruz yha direk telefona atsak çalışır mı?
acele cvp verirseninz sevinirim..
Teşekkür ederim....

queen98

Üye
gerçektten harika bir site corby telefonum var hiç bi işe yaramıyordu sizin siteye girince birden hayatım oldu çoooooooooooooook tşkkürler harikasınızzz!!!!!!!!!!! :D

alkatraz1903

Üye
guzel paylaşım tşklr :)

1615

Üye
çok güzel yağ :)=

alkatraz1903

Üye
bi sorm olucaktı mozart morange programını kurdm calısıo ama register diince internet baglantısını saglayamıorm oyuzden açamadm programı yardımcı olursan sevinirim şimdiden cok tşklr :D

qewo

Üye
emegine saglık çook teşekkürler

beneficial95

Üye
bnde wave 2 vr çalştrırmı szce hpsinn çlşması lüzum deil ?

Gkhn.Krgc

Üye
Başka araştırmaya gerek kalmadı gereken herşey mevcut emeğine sağlık.

52_yasko52_

Üye
tv ye internetlemi girioz bi programı yoqmu

aykut0016

Üye
eline saglık dostum çok güzel

merve_1996

Üye
Ya ßi Şey Soracaqım . Dokunmatik kLavyeyi KaLdırdım Fakat Şu Anda kLavyesiz oLmasına raqmen Dokunmatiqi aLqıLamıyor Ne YapmaLıyım :/

gitarci_99

Üye
TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIM İÇİN... BENİM BU MODEL İÇİN BAŞKA BİR SORUM VAR:çalma listesi oluştururken,oluşturacağın liste için parçaları ortak havuzdan seçmen gerekiyor... e her mp3'te sanatçının adı yazmıyor (mesela:kazım koyuncu-dido yerine şöyle yazıyor .... gibi...) buda yüzlerce parçaya tek tek bakmak demek oluyor... bunun kısa yolu yok mu?

Üst Alt