Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

SercanAycan

SercanAycan

Üye
:islik
dostum palasım mukemmel bi arsıw olusturmus,lakın bende s5620 monte war , hiçbir uyqulamayı we oyunu yukleyemedım,kurulum esnasında imzasız içerik uyarısına ewet deyince kuruluma qecmek yerıne , 5 .10 sanıye donuk kalıp,reset atıyor,sorunum firmware den mi acaba?
wifi ile netten indirdiqim uyqulama we oyunları kurup direk oynatıyor ! ! !
:off: sorunu çözemedim yardım lutfen

74marti

74marti

Üye
mütişsin ellerine saglık teşekkürler

feketti

Üye
slm
çalışman için teşekkürler. bir sorum olacak. monte5620 telefonum var ve gps ten navigasyon hizmeti almak istiyorum. bunu içinbir program var mıdır. internete girmeden kullanmak istiyorum teşekkürler.

sercanakgungs

Üye
saol çok iyi

tayfunkurt61

Üye
Merhaba,

M8800 Pixon Telefonumda çalışır mı?

Teşekkürler.

ukkus

Üye
Çok saol kardeş gerçekten çok güzel paylaşım.Hotfile linki kırık ama diğerleri sağlam haberin olsun yine de :D

furkanhilal

Üye
cok teşekkür ederiz emeğe saygı

samir61

Üye
öncelikle teşekkürler çok işime yaradı bu konu. telefon için antivirüs gerekli mi onu merak ediyorum. gerekiyorsa hangisini tavsiye edersiniz.

besir.finland

Üye
arkadasım cok saolda bu flash player yokmu beee internetten video izleyemiyorum :(

r_ilhan

Üye
ellerıne saglık kardesım supersınnnnnn

kurnazosman

Üye
ben indirdim ama tele atamıorm atılmıo corby pro telim var

csercany

Üye
dostum gerçekten takdir edilmesi gereken bir çalışma çok çok teşekkürler

b-a-r-a-n06

Üye
Dostum su google maps'i nasıl acacaz beklenmeyen istisna yazıyor lütfennnnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmm

Ice Man

Üye
Sahadan 1.0.8 sürümü var mı acaba lindy için ?

proofweb

Üye
Teşekkürler

yavuzkusak

Üye
ben ne dediyseniz yaptım gene desteklenmeyen dosya türü diyor kafayı yedim .)

frodoferhat

Üye
kardeşim nasıl indiriyoruz??

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim nasıl indiriyoruz?

--------------- Ekleme ---------------

flood kralı oldum fakat sen varya bunu paylaşan padişah Allah ne muradın varsa versin nasıl teşekkür edecem bilemiyorum fakat sözle söyliyeyim TEŞEKKÜR EDERİMMMM

y4kup

Üye
Hepsi calısıyor eline sağlık fakat ben gt-s3653w corby telefona sahibim şu desteklenmeyen dosya biçimi kod'unu girdigimde istekönderilior diyor 10-20 sny bekliyor hiçbirşey olmadan cıkıyor sonra sanırım corby de farklı...

anılarda

Üye
S.a bn bısey sorcakdım arkadaslar samsung corby pro 'da GPS var mı ? Cvb verırsenız sevınırım ...

costa26

Üye
tşkkrr

Üst Alt