Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkür ederim yorumlar için..

serseri0106

serseri0106

Üye
emeğine sağlık daha denemedim işime yarıycak eminim teşekkürler

cemil05280

Üye
saol kardes

tugara1

Üye
ege970 varya teşekkür yetmez sana arkadaşım. çok önemli bilgiler var burda. wi-fi sorununu tüm ayarları senin dediğin gibi yaptıktan sonra ayarları hiç değiştirmeden fabrika ayarlarını yükleyerek çözdüm sorun yaşayanlar hiç sağa sola bakmasınlar şu an saat 03:32 oldu 5 saatir denemediğim yol kalmadı wifi ayarından sonra fabrika ayarlarına dönmek şart bu makinada. bi detay daha vereyim varsayılan ağı tarayıcı sekmesinden kendi ağınız olarak yapmazsanız wifi sanıp edge ile bağlanaıyorsunuz para gidiyor.ege970 ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SÜPERSİN.

uzmburak

uzmburak

Üye
Teşekkürler kardeşim gerçekten çok mükemmel ve kusursuz bir çalışma olmuş.

153045

Üye
emeğine sağlık kardeşim ama nasıl kullanıcaz bilgisayar winrarla açmıyor telefondanmı açıcaz açıklarsan sevinirim

otolgab

otolgab

Üye
Çok Teşekkürler:oke:

_MD_

Üye
emeklerine saglık kardeş.....

raxs06

Üye
sen çok deli manyak süper bi adamsın dostum allah razı olsun:)

rojwelat

Üye
çooo saol amcaolu

armodil

Üye
ustam eline sağlık çok guzel bır calışmaya ımza atmışsın calışmalarının devamını beklerız ama benım sana bır sorum olucak samsung gt5233w var yenı aldım ama ne yaptıysam bulamadım usta bu telefonun mesaj sesını nerden değiştırıyoruz bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım şimdiden teşekkürler

hanol

hanol

Üye
şifre istiyor dostum
nasıl açaçağız

kuralsız_01

kuralsız_01

Üye
kardeş eline sglık ama benımkınde şebeke tarfından reddelidi diyor m8800 yardım cı olurmusunuz :oke:

06kenan06

Üye
helal olsun kardes valla çok yardımcı oldun çok çok tşk ederim eline koluna sağlık ;)

sahra4272

Üye
slm. arkadaşım eline, emeğine, bilgine, dehana sağlık. Allah zihnini daima açık etsin ve kazalardan korusun.
çok teşekkürler.

eran16

Üye
allah razı olsun güzel paylaşım

MidNightTR

Üye
Helal sana adamım üşenmeişsin oturup araştırıp bulmuşşsun emege saygı+ rep becerebilirsem :D

ispahas

Üye
rar şifresi ..yardımcı olursan seviniriz

saido__27

Üye
eline saglık da samsung gt-b3410 da calısması mumkun mu bu dediğin msn programı?

atdp

Üye
teşekkürler ben de telefonu yeni aldım şimdi indiriyorum.bende corby wifi var.çalışsada çalışmasa da emeğin için sağol.

Üst Alt