Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeğine sağlık daha denemedim işime yarıycak eminim teşekkürler
cemil05280
Üye
saol kardes
tugara1
Üye
ege970 varya teşekkür yetmez sana arkadaşım. çok önemli bilgiler var burda. wi-fi sorununu tüm ayarları senin dediğin gibi yaptıktan sonra ayarları hiç değiştirmeden fabrika ayarlarını yükleyerek çözdüm sorun yaşayanlar hiç sağa sola bakmasınlar şu an saat 03:32 oldu 5 saatir denemediğim yol kalmadı wifi ayarından sonra fabrika ayarlarına dönmek şart bu makinada. bi detay daha vereyim varsayılan ağı tarayıcı sekmesinden kendi ağınız olarak yapmazsanız wifi sanıp edge ile bağlanaıyorsunuz para gidiyor.ege970 ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SÜPERSİN.
uzmburak
Üye
Teşekkürler kardeşim gerçekten çok mükemmel ve kusursuz bir çalışma olmuş.
153045
Üye
emeğine sağlık kardeşim ama nasıl kullanıcaz bilgisayar winrarla açmıyor telefondanmı açıcaz açıklarsan sevinirim
otolgab
Üye
Çok Teşekkürler
_MD_
Üye
emeklerine saglık kardeş.....
raxs06
Üye
sen çok deli manyak süper bi adamsın dostum allah razı olsun
rojwelat
Üye
çooo saol amcaolu
armodil
Üye
ustam eline sağlık çok guzel bır calışmaya ımza atmışsın calışmalarının devamını beklerız ama benım sana bır sorum olucak samsung gt5233w var yenı aldım ama ne yaptıysam bulamadım usta bu telefonun mesaj sesını nerden değiştırıyoruz bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım şimdiden teşekkürler
hanol
Üye
şifre istiyor dostum
nasıl açaçağız
kuralsız_01
Üye
kardeş eline sglık ama benımkınde şebeke tarfından reddelidi diyor m8800 yardım cı olurmusunuz
06kenan06
Üye
helal olsun kardes valla çok yardımcı oldun çok çok tşk ederim eline koluna sağlık
sahra4272
Üye
slm. arkadaşım eline, emeğine, bilgine, dehana sağlık. Allah zihnini daima açık etsin ve kazalardan korusun.
çok teşekkürler.