Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim eline emeğine sağlık süper olmuş hepsi çok saolasın sitene hayranım...
xantuslee
Üye
yha kardes ben mesele google video dan fln video izleye bilirmiyim bu bolt la
tugilik
Üye
süpersin abi cok tesekkurler
alanzo46
Üye
b3410 calışırmı bu cevap yazarsanız sevinirim
__Accord__
Üye
emeğine sağlık arkadaşım bi sorun olursa burda yazarım haa..
tolgaerbass
Üye
[sıze=4][ı]gerçekten çok güzel bi arşiv olmuş emeğine sağlık... Yalnız benim bir sorum olacak... Internete wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden nasıl bağlanıyoruz samsung jet modelinde... Tüm menüyü gezdim bi türlü bulamadım....[/ı][/sıze]
sestonu17
Üye
Harikasın arkadaşım nekdr teşekkr etsem az valla çok sağol ...
guljcan
Üye
tşkkrler
cıcoxxx
Üye
cok teskur kardes
LucienFzk
Üye
teşekkürler
devrimanil
Üye
Dostum harikasıl ellerine beynine sağlık
emre_kyigit
Üye
ya kardes bende mobıle tv war we samsungların sesını yuklsetmeye yrayan bır olay war bu konuda yardımcı olursan bana seınırım gercekten
samet9016
Üye
ellerin sağlık kardeşim...
dengedar
Üye
müthiş bişey çok teşekkrler,emeğine sağlık=)
sensey1912
Üye
kardesım cıddı anlamda nasıl aydınlattın anlatamam,bende aylarır gt-s 3653 w var ne yuklucem dıye dusunurken bu calısman ılac oldu ınan ellerıne emegıne saglık
LaHeY81
Üye
Şu Tv oLayı VaLLa Hiç BekLemiyordum, KanaLLarı İzLemeye BaşLayınca Şaşırdım gerçekten Bir Tek Onun İÇin BiLe Teşekkür Etmeye Değer.. Emeğine SağLık Kardeşim.. Gerçekten MükemmeL PayLaşım oLmuş
Bu Arada Bİ Sorum oLacak, AsLında BununLa iLgiLi Konuda Açtım Ama Pek iLgiLenen oLmadı;
Monte KuLLanıyorum Ve Hafıza AyarLarında VarsayıLan BeLLek Kısmında Sorun Yaşıyorum.. Ben Hafıza Kartı Seçiyorum, Bi Süre Sonra Bakıyorum TeLefon Hafızası oLmuş.. Neden oLabiLir??**
Birde Kız Arkadaşımda Lindy Var, Bugün Zuma Oyununu Ona YoLLadım Fakat Ekrana Sığmadı Oyun.. Aşağıya Doğru Gidiyodu.. Tahmin Ediyodum BöyLe Bi Sonuç aLacağımı...
Bende Şimdi Jar Dosyasını Winrar iLe Açıp İÇerisinden Bahsettiğin Dosyayı Not DefteriyLe aÇtım;
MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320 LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 400 YAzıyodu
Ben O 400 ü 240 oLarak Değiştirdim.. Şu An Lindy İçin Uygun oLmuşmudur YOksa YanLış mı Yaptım? Ayrıca Yapmam Gereken Başka Birşey Daha Varmı?
Monte 240*400
Lindy 240*320
BiLdiğim KadarıyLa Ekran ÇözünürLükLeri BöyLe.. Şimdi Ben Lindy İçin 240*320 oLan OyunLarımı İndiricem?
Şimdiden TeşekkürLer...
KoLay GeLsin...
--------------- Ekleme ---------------
Birde Şimdi KanaL ListeLerine Baktım Tv Sitesinin, Türk KanaLLarı Pek YOk, Acaba BiLdiğin Başka Bir Site Varmı Bu ŞekiLde?
--------------- Ekleme ---------------
nekbet
Üye
çok güzel bi çalışma, teşekkürler.
violantine
Üye
ege arkadaşm allah razı olsun senden ya sayende telefonum dünya yüzü gördü diyebilirim emeğine yazına sağlık