Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

eralina

Üye
arkadaşım ya şu jar dosyasını winrar la açmayı bi anlatırmısın bilmiyorum da

emre1000c

emre1000c

Üye
tebrkler cok gzl elne saglk

imparator_74

Üye
samsung S8000 jet aldım.yanlız cihaz spot olduğu için navigasyon proğramı kurulu değil cd si de yok.nasıl yükleyecek yardımcı olurmusunuz.

uyildiz

Üye
arkadaşlar samung monte s5620 kullanıyorum, cep telefonum için kuran'ı kerim arıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirm.

akmizan

Üye
yha nolur hemen cevap vern winrarla nsl acıcam o dosyayı yapamadım jarı veya jadı nolur hemen söleyın cıldırıcam:off:

muthanth

Üye
emeğine sağLık kardeşim çok sağoLasın...

direktor

Üye
Abi yorumlar az kalmış sana ya. Bu kadar yazıyı yazıp aydınlattığın için teşekkür ediyorum. Samsung telefonum yok ama yine de bu kadar uğraşına ben de teşekkür edeyim. :) ellerine sağlık..

akmizan

Üye
çok saol kardeş emeğine ben sahsen cok saygı duyuyorum

mertkurt93

mertkurt93

Üye
Emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmus format atıyım bilgisayara hemen hemen hepsinden yüklicem.. :) çok teşekkürler :D

mehmet464646

Üye
tşkler

savicente16

Üye
Çok Sağol Kardeşim Şu Anda İndiriyorum ...
İnşallah Corby Pro Da Çalışır...

EMEĞE SAYGI :)

sp00l_j0juq

sp00l_j0juq

Üye
teşekkür ettim !

cevik_ayhan

Üye
Samsung s5620 monte telefonu yeni aldım. Telefonun sol üst köşesinde mavi renkte e işareti çıkıyor ve gitmiyor. Bu e işareti edge yi mi simgeliyor. Ayrıca bu işaret çıktığı sürece ben internete mi girmiş oluyorum. Bunu nasıl kapatabilirim.

D.Nev

Üye
Çok teşekkür ederim gerçekten..

musty730

Üye
Çok Sağol heryerde bu tür bilgi aradım ama kısmet burayaymış :D

ekipfacia

Üye
eline sağlık kardeş bunları samsung b3410 tel için ayarlayabilirmisin yan klavyeye gre ekran klavyesini felan

MrJuniorBKS

Üye
samsung B5310Larda Da Calısıyor Oyunlar Şunda Oynuyorum :D Teşekkurler...

oxo

Üye
Çok teşekkür ederim, bende B5310 kullanıcısıyım çok işime yaradı güzel çalışma.

üçyüz tasarım

Üye
teşekür ederimm kardeşim güzel paylaşımm bıktırmıştı atık aramak.

Dexter16

Üye
Ewy SaoL SüPeR PayLasıM ..

Üst Alt