Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

chatlak02

Üye
üff diyorum yaa valla eline, emeğine sağlık çok teşekkürler

limoges

limoges

Üye
oyunlar samsung f490v(dokunmatik) konuldugunda desteklenmeyen içerik diyor.sebebi nedir?

14users

Üye
tesekkurler.

memocaptan

Üye
Servis sağlayıcısı ne demek?

SAINT1

SAINT1

Üye
Kvk,Telpa,Genpa gibi telefonun garanti kapsamı ve kapsam dışı bakımını üstlenen yetkili servis.

oyuncuonur1126

Üye
eline sağlıkta rar şifresine dostum

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
en basta yazıyor

ismet13

Üye
çok teşekkürler

156asd156

Üye
ya kardeşim uygulamaları indiriyorum bozuk dosya arşivi diyor

tayyfunn82

Üye
sağol birader.... bizim ark.bilgisayarında yüklü olmadığı için boşuna tırmalayıp durduk..... ama emeğine sağlık.... çalışmalarına devam :)

roll-back

Üye
oyunları nerden indiricem bi yardımcı olurmusun şimididen teşekkürler

berukeru

Üye
emeğine sağlık birader

Turkiyem35

Üye
Arkadaşlar ben star mtar bilmemde :D şidi bi telefona baktım almayı düşündüğüm telfonun adı S5233 Star Mobile Tv onda çalışır mı bunlar ?

Pianist07

Pianist07

Üye
İyi günler. Benim sorum şu: Telefondaki widgetlerin içinde "More Widgets" midir nedir öyle bir şey var işte :) Ondan yeni widgetler edinsem para yazar mı? Wi-Fi ile bağlandığım hâlde?

Bir de şu soru var: Ben Menü-->Tarayıcı-->Ayarlar-->Tarayıcı Profilleri'ne girmiştim. Bir sürü şey vardı. Hepsini sil dedim arada Turkcell'inkiler de gitti. Ama Wi-Fi'yi açıp bizim evdeki internete bağlanınca Tarayıcı Profilleri'nde bizim evin internetinin yanında işaret oluyor. Zaten sadece bizimki var şu an listede:) Para gider mi? Benimki faturalı olduğu için hemen öğrenemiyorum da, o yüzden sordum bunları...

ustun18

Üye
Beni mazur görün ama. oyunları s5620 monte ye nasıl yükleriz. şimdiden teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
oyunları nerden indiricem bi yardımcı olurmusun şimididen teşekkürler
Başlıkta link var konunun en altlarında.dikkatli bakarsan hatta sadece baksanda görürsün.
Arkadaşlar ben star mtar bilmemde :D şidi bi telefona baktım almayı düşündüğüm telfonun adı S5233 Star Mobile Tv onda çalışır mı bunlar ?
Çoğu çalışır.
İyi günler. Benim sorum şu: Telefondaki widgetlerin içinde "More Widgets" midir nedir öyle bir şey var işte :) Ondan yeni widgetler edinsem para yazar mı? Wi-Fi ile bağlandığım hâlde?

Bir de şu soru var: Ben Menü-->Tarayıcı-->Ayarlar-->Tarayıcı Profilleri'ne girmiştim. Bir sürü şey vardı. Hepsini sil dedim arada Turkcell'inkiler de gitti. Ama Wi-Fi'yi açıp bizim evdeki internete bağlanınca Tarayıcı Profilleri'nde bizim evin internetinin yanında işaret oluyor. Zaten sadece bizimki var şu an listede:) Para gider mi? Benimki faturalı olduğu için hemen öğrenemiyorum da, o yüzden sordum bunları...
Widget'i wi-fi ile bağlanıp indirirsen paran gitmez.Yani wi-fi ile bağladığında ne yaparsan yap paran gitmez.

Tarayıcı profillerinden Turkcell'i falan yalan ettiysen paran gitmez.

bys.????

Üye
hepsi calışıyor kardeşim çokçok saol.

kacibone

Üye
Süpersin eline sağlık..

hrn_07

hrn_07

Üye
çok teşekkürler süper bir çalışma :oke: özellikle şu desteklenmeyen dosya hatası işime yarar

Üst Alt