Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

xxEGExx

Üye
bravo adaşım harika iş çıkarmışsın tebrik ederim şu an indiriyorum bakalım prog. vs uygulamalar montede nasıl duracak.

ahmety98

ahmety98

Üye
Harika bişi kardeş eline emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Yaw bide bana samsung corby 3653 hangi video türlerini çalıştırır?veya bunun için adamakıllı bi tane çevirme programı bulabilir misin şimdiden tşkkürler

xxEGExx

Üye
bi kaç sorunla karşılaştım ve 70 sayfaya yakın haklı teşşekkür olduğu için benle aynı sorunla karşılaşan birini bulamadım
Sorunum ise şu:
Motion sensorlü hiçbir oyunu oynayamıyorum şu hatayla karşılaşıyorum [ Beklenmeyen istisna. Uygulama bir hataya neden oldu ve doğru çalışmayabilir. java.lang.NoClassDefFoundError: javax/microedition/sensor/DataListener ] diğer bazı oyunlarda da da java hatası geçersiz biçim hatası alıyorum.

ve bir sorum daha olacak Iphone için olan tuş kilidini kendi telefonumuzun tuş kilidini açmak için kullnanabiliyo muyuz?

jet yardımı

Üye
gerçekten emeğin için teşekkürler
samsung jet kullanıyorum çok pişman oldum
amerikaya gidiyorum 20gün sonra ve telefonda skype yüklü olması tr ile iletişimim açısından hayati önem taşıyor
gitmediğim teknoloji mağazası - tim - uzman kalmadı lütfen yardım edin
skype jar halinde yüklendi dediğin gibi jad yaptım ikisinide atıp dosyayı acmayı denediğimde yine ''dosya türü desteklenmiyor'' hatasını verdi hem hafıza akrtında hem telefonda denedim olmuyor
lütfen özelden veya burdan yardımmm

ayaz.87

Üye
emegını saglık dostum.ebudy kurupta masa ustune atmak mumkunmu acaba..

ayrıca emeklerın ıçım cok tesekkur ederım.

eliifm

Üye
tşkkrler

reccina

reccina

Üye
Opera Mini Yüklerken Resorce download failed java.IoExceptin hatası alıyorum sizce neden?

572001062009

Üye
saoLasn kards yaa bana daha ayrıntılı yardımcı olacak arkadas lazım Samsung Lindy aLdım msn programı atmak istiorm [email protected] eklerseniz çok sevinirim şimdiden satgılar sevgiler =MaXiCep=

ersan1987

Üye
inanılmaz bir paylaşım kesinlikle ellerine sağlık benim sorum adobe flash player yükleme imkanımız varmıdır? tahminice yok :)

djtiki

Üye
cok tşk ederım:))

engincaglak

Üye
Ellerine sağlık çooooooooooook teşekkürler.

hiujang

Üye
Merhaba önce paylaşımın için sagol gercekten cok yararlı oldu.Arkadasım monte aldı bende almayı dusunuyorum fakat bı sey kafamıza takıldı montede arayan kısının fotgrafını tam ekran yapamadık bunu yapmanın herhangi bır yolu varmıdır program vs... gibi tskler.

Lucciiii

Lucciiii

Üye
Dostum Mütişsin Ellerin Kolların Dert Görmesin Tuttugun Altın Olsun :)

systeams

Üye
Teşekkürler !

Samsung S5603 dede bu uygulamalar geçerlimi özellikle iphone unlock demişsin bunu uygulayabiliyormuyuz ?

tuncaybor34

Üye
ellerine sağlık cok güzel bir çalışma olmuş

baysevket

Üye
çok teşekkür

LieX

LieX

Üye
saol

cuthill

Üye
eline koluna emeğine sağlık kardeş

kakuta

Üye
download linkleri bozukkk ben indiremedim yardım lutfenn

yigit3535

Üye
harika 1 paylaşim gercekten süper..Ellerine kollarina saglik..cok teşekkürler..çalişmalarinn devamini dilerim kolay gelsin..

Üst Alt