imkansiz
saol kardesim cok yardimci oldun... ingilteredeyim hala donmedim daha ama gene boyle yardimlarda bulunucam sana...
sanirim ben yokken yazilan herseye cevap verdim..eksik birsey varsa saint kardesim zaten yardimci oluyor ona tekrardan cok tesekkur ederim turkiyeye ayin 16-17sinde donucem o zaman daha cok yardimci olucam bana ozel mesaj atip yeni programlari oyunlari vs belirtirseniz bana cok yardimci olursunuz
ve saint kardesim sana bisi dicem eger benim yoklugumda yeni program ve oyun cikarsa bana linklerini profil mesaji yada ozel mesaj olarak atarsan memnun olurum.. ve ve ve cook tesekkurler herkese...
imkansiz
o boyut telefon boyutu degil.. telefonun java boyutu admin menusunden o boyutu arttirabilirsin
hepsi calisiyor denendi siz bir reset atin tele ve tel hafizasinda yeterince bosluk olduguna emin olun
Ege ben bu oyunları felan gene çaıştıramadım. Resetlemeyi de denedim ama gene çalışmadı oyunlar şu admşn menusune girme ve java bellegini ayarlama nasıl oluyor acaba?
Bir de java uygulaması olarak kullanabilecegimiz güzel bir navigasyon programı var mı? Google iyi güzel de sürekli olarak veri indirmek zorunda kalıyoruz. Boş yere gprs ye yükleniyor o da... Şöyle hazır maplari yüklesek sadece...(Aslında google maps uygulamasına da hazır maplar yüksense çok güzel olur) Türkiye bile olsa yeter yani...
selam
ben bu oyunları ve programları yüklemeyi beceremedim =/ ilk kez telefonun sistem dosyaları ile uğraştığım için olabilir.
acaba izah edebilecek biri var mıdır?
uygulamalar nasıl yüklenir, oyunlar nasıl yüklenir diye? bir de bu oyunları ve uygulamaları dahili hafızaya mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğiz?
saygılar
hepsi bu linkte Download:öncelkle tşkkr ederiz böle bi kaynak hazrldıgın için bnm bi sorum olcak bu oyunları nerden indircez indirme linki nerede uygulamaları indirdim ama oyunları indiremedim.. :S
tşkkrler şimdiden...
[email protected]rar kodu neydi pekiii