Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

navti

navti

Üye
işe yarar gözüküyor sağol

SAINT1

SAINT1

Üye
imkansiz

saol kardesim cok yardimci oldun... ingilteredeyim hala donmedim daha ama gene boyle yardimlarda bulunucam sana...

sanirim ben yokken yazilan herseye cevap verdim.. :) eksik birsey varsa saint kardesim zaten yardimci oluyor ona tekrardan cok tesekkur ederim turkiyeye ayin 16-17sinde donucem o zaman daha cok yardimci olucam bana ozel mesaj atip yeni programlari oyunlari vs belirtirseniz bana cok yardimci olursunuz

ve saint kardesim sana bisi dicem eger benim yoklugumda yeni program ve oyun cikarsa bana linklerini profil mesaji yada ozel mesaj olarak atarsan memnun olurum.. ve ve ve cook tesekkurler herkese...

EyvAllah ege elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum işte.
Yeni birşeyler var ama kaliteli birşey olmadığı sürece kaale almıyorum.Eğer güzel kaliteli pro yada oyun olursa haberdar ederim.
Oralarda zamanın iyi geçer umarım.kal sağlıcakla.Allah'a emanet.Kendine dikkat et.

keremchaos

Üye
imkansiz

o boyut telefon boyutu degil.. telefonun java boyutu admin menusunden o boyutu arttirabilirsin

hepsi calisiyor denendi siz bir reset atin tele ve tel hafizasinda yeterince bosluk olduguna emin olun

Ege ben bu oyunları felan gene çaıştıramadım. Resetlemeyi de denedim ama gene çalışmadı oyunlar şu admşn menusune girme ve java bellegini ayarlama nasıl oluyor acaba?

Bir de java uygulaması olarak kullanabilecegimiz güzel bir navigasyon programı var mı? Google iyi güzel de sürekli olarak veri indirmek zorunda kalıyoruz. Boş yere gprs ye yükleniyor o da... Şöyle hazır maplari yüklesek sadece...(Aslında google maps uygulamasına da hazır maplar yüksense çok güzel olur) Türkiye bile olsa yeter yani...

SAINT1

SAINT1

Üye
Ege ben bu oyunları felan gene çaıştıramadım. Resetlemeyi de denedim ama gene çalışmadı oyunlar şu admşn menusune girme ve java bellegini ayarlama nasıl oluyor acaba?

Bir de java uygulaması olarak kullanabilecegimiz güzel bir navigasyon programı var mı? Google iyi güzel de sürekli olarak veri indirmek zorunda kalıyoruz. Boş yere gprs ye yükleniyor o da... Şöyle hazır maplari yüklesek sadece...(Aslında google maps uygulamasına da hazır maplar yüksense çok güzel olur) Türkiye bile olsa yeter yani...

Türkiye Haritası için Cep harita
İstanbul için İ.B.B'nin İsatnbul Haritası var.

İnternete bağlanmadan bakabiliyorsun.

bethre

bethre

Üye
selam

ben bu oyunları ve programları yüklemeyi beceremedim =/ ilk kez telefonun sistem dosyaları ile uğraştığım için olabilir.
acaba izah edebilecek biri var mıdır?
uygulamalar nasıl yüklenir, oyunlar nasıl yüklenir diye? bir de bu oyunları ve uygulamaları dahili hafızaya mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğiz?

saygılar

WERSER

WERSER

Üye
öncelkle tşkkr ederiz böle bi kaynak hazrldıgın için bnm bi sorum olcak bu oyunları nerden indircez indirme linki nerede uygulamaları indirdim ama oyunları indiremedim.. :S
tşkkrler şimdiden...

keremchaos

Üye
ege corby pro nun java bellek destegini nereden artirabiirim acaba? ben hala bir dogru dürüst bir oyun çalıştıramadım. sanırım java boyutu 1mbyi aşan uygulamaları çalıştırmıyormuş telefon. telefonda bir yerdenn kod girerek yönetim menusune girdim. orada da pre-.......... diye bir yer daha vardı oraya girerken operator kodu diye bir şey çıktı oraya ne yazacagimi da bulamadım kaldım orada. su işe bir el atsan çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

TRANSFER GAMES TO PHONE. INSTALL THEM.
EXIT TO PHONE MAIN SCREEN. OPEN KEYPAD.

ENTER * # 5239870 * #

Select item number 4 to the Internal

enter the password is * # 7092463 * #

Select the number 6 is the Storage

Select Update Java DB..

NOW EXIT. GO TO GAME FOLDER TO PLAY GAMES.

TESTED ON CORBY S3653, also WORK ON CORBY PRO.

USEFUL FOR LARGE MEMORY GAMES SHOWING ‘NO MEMORY AVAILABLE ERROR’

IF you are having problem with this process of installing games on samsung corby try my new video tutorial.

VIDEO HOW TO INSTALL GAMES ON SAMSUNG CORBY OR CORBY PRO

Böyle bir şey buldum nette ama sadece ilk şifre işe yaradı 2.yi giremedim.

SAINT1

SAINT1

Üye
selam

ben bu oyunları ve programları yüklemeyi beceremedim =/ ilk kez telefonun sistem dosyaları ile uğraştığım için olabilir.
acaba izah edebilecek biri var mıdır?
uygulamalar nasıl yüklenir, oyunlar nasıl yüklenir diye? bir de bu oyunları ve uygulamaları dahili hafızaya mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğiz?

saygılar

Oyunları indirdikten sonra zip yada rar dosyasında ise onun içinden sağ tıklayarak buraya çıkar deyip çıkartacaksın.Sonra oyun yada program neyse artık o dosyanın içerisindeki jar dosyasını alıp hafıza kartına atacaksın sonra telefonda dosya yöneticisinden o dosyayı bulup ona dokunman yeterli.
Oyun ve programlar'ı sen hafıza kartına atıyorsun yüklediğinde telefon hafızasına yükleniyor.

öncelkle tşkkr ederiz böle bi kaynak hazrldıgın için bnm bi sorum olcak bu oyunları nerden indircez indirme linki nerede uygulamaları indirdim ama oyunları indiremedim.. :S
tşkkrler şimdiden...
hepsi bu linkte Download:

hakan_hakanu

Üye
rar şifresi neydi pekiii

sweedy

Üye
yararlı paylaşımınız için teşekkürler benim artı bir sorum olcak netten telefona indirdiğim videoları izleyemiyorum mediaya bağlanıyor dio sonra tekrar dene örneğin facedeki videoları izlemek için açıyorum önce tele yüklüyor ama açmıyor bu konuda herhangi bir yardımınız olurmu şimdiden teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
Video nun formatında bir uyumsuzluk olabilir.
Netten video izlemek için opera yada bolt browser'ı kullanarak youtube , milliyet gibi sitelerden video izleyebilirsin.

79mm79

79mm79

Üye
ellerine sağlık hakkatten güzel paylaşım çok işime yaradı. bende samsung corby s3653w kullanıyorum birkaç oyun yükledim ama yön tuşlarını fila nasıl kaldırırım diye düşünüyordum. çok sağolasın

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil..
saol saint dikat ederim kendime :D

ve oyun uygulama yuklemek telefonun sistemiyle oynamak degildir bu yanlis anlasilmasin.. ve garanti disina cikmaz bunlari yukleyince
ve arti olarak saddece uygulamayi indirip oyunu indirememenize birsey demiycem bunu becerebilenler bir gerzekalidir cunku hepsi bir dosya icinde.. o telefonun java buyutme olayi basima gelmedigi icin hic denemedim istanbulda dener yazarim herseyini zaten istanbulda konuyu 2 katina cikicak gibi bi guncelleme gelicek meraklanmayin.. iyi gunler

SAINT1

SAINT1

Üye
:oke:

berkexy

Üye
merhaba bende samsung lindy var sensörlü oyunları yüklemeyi başardım oyunuda açıyor fakat oynanmıyor samsung lindy de sensörlü oyunları çalıştırmak için ayrı bir ayar yapmalı mıyım star veya corby nin çalıştırdığı oyunları çalıştırır mı bu arada gerçekten gzl bilgilendirmişsin soruya cvp verirsen svinirm tskkrler

SAINT1

SAINT1

Üye
Lindy'de sensör varmı?
star oyunlarını çalıştırabilir ama ekran boutunda problem çıkabilir onuda bu konununbaşında nasıl ayarlayacağın anlatılıyor.
Sensör varmı bilmiyorum ama yoksa yapcek bişi yok malesef.

samuel_juba_66

Üye
[sıze=4]bende samsung wifi paylaşımın için teşekkürler oyunları hepsini açtı......[/sıze]

ecer06

Üye
kardes ellerıne saglık gercekden super bır paylasım ama wın rardan dosyaları cıkarırken sıfrelenmıs dosya ıcın parola gırın dıyor bu parola nedır acaba

SAINT1

SAINT1

Üye
Şifre bu [email protected]

Konunun başında indirme linki'nin hemen orada rarpas diye yazıyor.

Üst Alt