Eline sağlık bende dün aldım benim bir sorun olacak arkdaşlar ..benim modem normal wierless değil acaba bilgisayarım üzerinden cep telefonumla internete bağlanabilrimyim ?
imkansiz
Guitar Hero Championship Manager 2010 gibi oyunları çalıştırırken "Java Hatası Bellek Dolu" gibi bir mesaj alıyorum. Telefon Corby pro kartım yok ama telefonda 75 mb boş yer var neden olabilir bu telefon kaldırmıyor mu bu kadarcık seyleri...
o boyut telefon boyutu degil.. telefonun java boyutu admin menusunden o boyutu arttirabilirsin
imkansiz diyorum...
Ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş. Özellikle duvar kağıtları çok işime yaradı çok teşekkürler
saol onemli degil
Bu Oyunların Klavyesını kaldrmak ıcın Jar dosyasını wnrarda actıktan sonra ıcındekı manıfest mf dosyasını wordpad de acamadm acaba yardmcı olrmsnz
o dosyayi masa ustune at oyle ac sonra geri surukle...
onemli degil..
ellerıne kollarına saglık dostum benım telefonum samsung corby b5310 telefonum war umarım ondada calısır. Cunku sonucta o da samsung download yapıorum saolasın
calisirmi bilmiyorum ben starlar icin hazirladim ve onun gibiler icin.. ama onemli degil
eline sağlık
çok güzel bir paylaşım
teşekkürler
onemli degil
ben yeni monte aldım arkadaşlar sorum şu olacak oyun yükleme durumunda garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım(devre dışı vs) birde widgete mesaj yaz eklenebiliyormu
oyunda oyle bir sorunla karsilasmassin sikma canini.. oyun yuklemek icin en dogal hakkin sacmalama
Çok güzel çalışma kaynak niteliğinde...
saolasin dostum.. kaynak olarak degerlendirdigin icin saol bu kaynagi gelistiricem
telim corby ama bi deneyelim cok tesekkurler
corbyde ekran boyutunda sorun yasarsan anlattigim yolla oyunlari editlersin..
teşekkürler süper paylaşım
onemli degil
Daha ilk yüklediğim oyundu işin aslı çalışmaması beni şaşırttı. Eşimin nokia 3600 ı bile çok rahat çalıştırdı bunları. Bunun işlemcisi ram i felan daha yüksek olması gerek halbuki çok şaşırttı beni... Corby Prosu olan varsa Champiyonship Manager 2010 u kursun bakalım çalışırsa hata bende olsun. Cevap bekliyorum arkadaşlar...
hepsi calisiyor denendi siz bir reset atin tele ve tel hafizasinda yeterince bosluk olduguna emin olun
selam
ege eline sağlık öncelikle. ben bu telefonu bugün aldım aklımda 5800 vardı ama biraz tuzlu geldi fiyatı.
şu an googleda aratırken rastgeldim ve üye oldum yalan yok. benim sormak istediğim samsung un verdiği driverlar windows 7 x64 bit işletim sisteminde sorunsuz kurabilen var mı? zira su an benim telefonu bilgisayarım görmüyor 1 saat kadar uğraştım sonunda öfke patlaması yaşamadan bırakayım dedim.sormak istediklerim;
bir de sanırım bu thread de yazanlar hepimiz bu telefonu kullanıyoruz, sizde de telefon ilk açıldığında kasma var mı?
ve müzik player açtığımızda işimiz bitince sadece çıkmak yeterli mi yoksa program yine de çalışır vaziyette duruyor mu?
ve son olarak ege yolladığın paketteki programları yüklemek için telefonun orjinal halini bozmak gerekir mi yoksa uyumlu programlar mıdır? zira garanti kapsamını bozmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye..
şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. iyi geceler.
evet ilk acildiginda telefon hafiza kartini kontrol eder bundan dolayi masaustunde ve menude biraz kasma olur en basta...
muzik playerle isimiz bitince durdura bas.. masa ustune gel o winget lerin oldugu yere NO ya bir kere bas...goruceksin muzik ismi gidicek yani komple kapanicak...
orjinal halini bozmak gerekmez merak etme sen..
slm bethre önceliklşe hoşgeldin.
Öncelikle yardım almak istediğiniz konularda bu konuyu kullanırsanız konuların birbirine karışmasını engellemiş oluruz.
http://www.maxicep.com/samsung/sams...ardimci-olabilirim-11-361491.html#post2462257
win7x64 bit'de hiç denemedim o konuda yardımcı olamayacağım fakat yapmuşsındır ama yinede ben bağlantı ayarlarından pc suite'i seçtiğinden emin olmanı isteyeceğim.
İlk açılışta menü'ye girdiğinde bir iki kere kasma oluyor sonrasında telefon toparlıyor kendini.Bu zaten tüm cihazlarda yaşanan genel bir durum.
Müzik çaları ise durdurup çıkman yeterli samsung kullanıcıya özel bazı seçimler dışında symbian işletim sistemi gibi arka planda çalıştırma gibi bir durum sergilemiyor.
Programları yüklemen garanti açısından hiçbir problem çıkartmayacaktır.Telefonunun garanti kapsamından çıkma olasılığını arttıran tek yükleme firmware'ları yüklemen ile meydana gelir.
Ege arkadaşımız yurtdışına çıktığı için onun adına konularını ben devam ettiriyorum.
Hayırlı günler.
tesekkurler ilgilenmeye calisiyorum
ya bunların çoğu geçersiz jar diyor ne yapalım
telefona res at mumkunse dosyayi tekrar indir..
saolasin dostum..
hepsi burda die bi link vermissiniz ordan sadece java yuklenio
o linkle birlikte sadece java indiriliyo baska bi sey yok
java ile ilgisi yok.. senin .rar acma programi rarlari jar olarak actigi icin oyle goruyorsun..!!! ve bu oyunlarin java olmasi normal telefon java calistiriyor
s5233 sanırsam star oluyor birkaç oyun çalışıyor diğerleri genelde geçersiz jar diyor fakat genede b paylaşımı yapan arkadaş gayret emek sarfetmiş belli ve eline sağlık bu şekilde paylaşım zor olsa gerek
zaten gt-s5233w icin yapildi calismamasi icin imkansiz diyorum .. ve tesekkurler..
EyvAllah
38cemal3838
Ege'nin yokluğunda ben idare etmeye çalşıyorum elimden geldiğince.O yüzden teşekkürler ege'ye gitsin geri bildirim benden
saol kardesim cok yardimci oldun... ingilteredeyim hala donmedim daha ama gene boyle yardimlarda bulunucam sana...
sanirim ben yokken yazilan herseye cevap verdim..

eksik birsey varsa saint kardesim zaten yardimci oluyor ona tekrardan cok tesekkur ederim turkiyeye ayin 16-17sinde donucem o zaman daha cok yardimci olucam bana ozel mesaj atip yeni programlari oyunlari vs belirtirseniz bana cok yardimci olursunuz
ve saint kardesim sana bisi dicem eger benim yoklugumda yeni program ve oyun cikarsa bana linklerini profil mesaji yada ozel mesaj olarak atarsan memnun olurum.. ve ve ve cook tesekkurler herkese...