Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
wi-fi ile bağlıysan ücret gitmez o wi-fi olmayan yada wi-fi'siz bağlanan telefonlar için yapılması gereken bir uyarı.

ozgu-r

Üye
cevap için teşekkürler kardeş.

--------------- Ekleme ---------------

peki bu iphone tuş kilidini kısayoldan kullanabilir miyim?yoksa her seferinde uygulamalar klasörüne girip açmam mı lazım?

SAINT1

SAINT1

Üye
her seferinde oraya girmen gerek malesef.

cemilcan07

Üye
saol kardeş

oktays60

Üye
SÜPER PAYLAŞIM.EGE GÜRKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM BU MÜKEMMEL PAYLAŞIMI İÇİN ama
lütfen bana yardım edin corby var bende bu oyunları nasıl kendi telefonuma uyarlıycam(boyut olarak).yani nasıl uyarlıyacağımı biliyorum da orjinal boyutları da gerekli bunun için.oyunların orjinal boyutlarını nasıl öğrenebilirim acaba.

hrn_07

hrn_07

Üye
:aha:süper indiriyorum bakalım nolacak bide bu ara

wi-fi için aynı dediklerinizi yaptım hala operadan girince sim den girio wifi dan değil :S ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Saint kardesim ingilteredeyim suan internet buldugum yerden girip yardimlarima devam edicem...

wifi icin 1. sayfaya gidip wifi bolumunu okuyun...
oyunlarin orjinal boyutlari 240,400 240,360-340 deismektedir...

qkhn01

Üye
linki göremiyorum :S

oktays60

Üye
çok teşekür ederim

4Dejar

Üye
Eline sağlık bende dün aldım benim bir sorun olacak arkdaşlar ..benim modem normal wierless değil acaba bilgisayarım üzerinden cep telefonumla internete bağlanabilrimyim ?

senben_68

Üye
Ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş. Özellikle duvar kağıtları çok işime yaradı çok teşekkürler :)

warcont91

Üye
Bu Oyunların Klavyesını kaldrmak ıcın Jar dosyasını wnrarda actıktan sonra ıcındekı manıfest mf dosyasını wordpad de acamadm acaba yardmcı olrmsnz

borakazim

borakazim

Üye
cok saoL yhaa

m.d.c.

Üye
ellerıne kollarına saglık dostum benım telefonum samsung corby b5310 telefonum war umarım ondada calısır. Cunku sonucta o da samsung download yapıorum saolasın

yucel06

yucel06

Üye
eline sağlık
çok güzel bir paylaşım
teşekkürler

ediakdeniz

Üye
ben yeni monte aldım arkadaşlar sorum şu olacak oyun yükleme durumunda garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım(devre dışı vs) birde widgete mesaj yaz eklenebiliyormu

keremchaos

Üye
Çok güzel çalışma kaynak niteliğinde...

SAINT1

SAINT1

Üye
ben yeni monte aldım arkadaşlar sorum şu olacak oyun yükleme durumunda garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım(devre dışı vs) birde widgete mesaj yaz eklenebiliyormu
oyun yüklemek ile garanti konusunda bir sıkıntı yaşamazsın firmware yüklersen bu sıkıntı yaratabilir.
telefonun widget menüsüne gir orada mesaj yaz widget'i olması lazım yoksa değişik widget'lar var ama telefon modeline uygun olanı bulmalısın.

keremchaos

Üye
Guitar Hero Championship Manager 2010 gibi oyunları çalıştırırken "Java Hatası Bellek Dolu" gibi bir mesaj alıyorum. Telefon Corby pro kartım yok ama telefonda 75 mb boş yer var neden olabilir bu telefon kaldırmıyor mu bu kadarcık seyleri...

SAINT1

SAINT1

Üye
telefonun kaldırmamasından değilde oyunun telefona uyumlu olmadığından olabilir.
eğer oyun yüzde yüz uyumlu diyorsan oyunları aşırı toplu bir şekilde yükleme yada telefona reset et tekrar dene.

Üst Alt