Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

aligürel

Üye
bırşey soracaım corby pro aldım yenı erkrana resım koyuyorum tam ekran olmuyor altta ve ustte boşluklar kalıyor verdıgınız resımlerde 3 lı olda bır ekranda toplanıyor ve yıne sıyah kearlar oluyor ne yapmalıyım tam ekran yapabılmek ıçın?

SAINT1

SAINT1

Üye
Telefonun içinde gelen orjinal bir resmi photoshop ile aç resmin boyutlarına (image size) bak.
En kötü ihtimalle o resmin üzerine kendi eklemek istediğin resimleri ekle ve kaydet elefona attığında olay bitmiştir.
Veya buraya bakabilirsin.
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-corby-b5310-pro-duvar-kagitlari-329302.html

corby'de 3 ekran resmini değiştirmek istersen masa üstüne değiştireceğin ekran resmini getirip ondan sonra değiştirmen gerekli sanırım.Böylece herbirine bunu uygulayarak 3'ünüde değiştirebilirsin.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle gene taşmalar olabilir ufak tefek ama gözle anlayamazsın

aligürel

Üye
çok teşekkr ederm resmler cok işime yaracak

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

konteren

Üye
kardeş genelde konulara mesaj yazmak adetim yoktur mesaj sayımdanda anlarsın ama helal olsun harbi süper konu yapmışsın aradıgın hepsi burda saolasın:bye2:

SAINT1

SAINT1

Üye
:oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi

suseptans

Üye
Çok teşekkürler, valla harika bi paylaşım olmuş... Emeğine sağlık...

SAINT1

SAINT1

Üye
harika paylaşımlar yapar ege hakkı var şimdi yemeyelim.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolll...

gokaybulut05

Üye
çok teşekkürler telefonum hakkında bilmediğim şeyler varmış sayenizde öğrendim elinize sağlık :)

taylan933

Üye
emegine saglık...

bossgs

Üye
Tek kelime " HELAL OLSUN "

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
herkese çoook teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
İyi yolculuklar ege:bye2:

fatihkucuk1996

Üye
ya arkadaşlar ben de bu telefonu alcağım 5 gün sonra ancak hala kafamda kamera sorunu var acaba gerçekten kamerası 3.2'nin hakkını veriyo mu ve bir tane çektiğiniz fotoğrafı yükleyebilir misiniz ? bu telefonda wi-fi'nin olması çok iyi çünkü 3g sorununu gideriyo artık her yerde cafe vs. şifresiz internet imkanı veriyor.3g.ye ihtiyaç olmuyor ve 3g ücret karşılığı verilern bir servis ama wi-fi beleş :D internetiniz sınırlı olsa bile gece gündüz internette kalın en fazla 1gb download yaparsınız ben sanırım diğer telefonumda edge wardı onda 250mb download yapmıştım bir de edge yani.Wi-fi'yle koparım :ehe

SAINT1

SAINT1

Üye
Buradan bakabilirsin sayfanın alt kısmında var.

oktays60

Üye
bişey sorucam oyunun normal boyutunu nasıl öğrenebilirim acaba

--------------- Ekleme ---------------

yani bende corby var oyunların orjinal boyutları nedir.ona göre ayarlıcam

ozgu-r

Üye
kardeş gerçekten eline emeğine sağlık,ama bir sorum olacak.bende lindy var ve bolt browser i yükledim.ama ilk girişte bilgi gönderilsin mi diye bir sayfa cıkıyor,BOLT İNTERNETE ERİŞEBİLİR.BU PARA ÖDEMENİZİ GEREKTİREBİLECEK YAYIN SAATİNİN KULLANILMASINI GEREKTİRECEKTİR.DEVAM EDİLSİN Mİ? diye bir mesaj var.ne yapmalıyım?devam edersem herhangi bir ücret ödeme söz konusu mudur?simdiden teşekkür ederim.

Üst Alt