Yaparsın internette anlatımlar var.Bana sorarsan yapma.Nedeni ise beceremezsen telefon bozulur becersende bir çok özellik henüz eklenmedi.Ama yapsanda hem normal kullanabilirsin hemde android olarak(belli tuşlara basınca adroid'e geçiyor)
Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
Yenı Bir Menu Açılacak
4'e Basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
Sonra 10'a Basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz.. Eğer Gene Olmadıysa Yukarıdaki JadMaker Kısmını Okuyunuz..
bak kardeşim ben bunların hepsini yaptım benim tel s5233A hiçbiri bir işe yaramadı jar da jad yaptım olmadı dosyanın içindekileride değştirdim olmadı sorun ne olabilir
bnm samsung gt-5233w telefonum var bir angry birds oyunu bulur musunuz ama bılgısayardakı gıbı olcak tuslu telefonlarda oynanan gibi olmayacak ben bi tane buldum ama o da cok donuyo eger donmasını engellemek ıcın cozum varsa oyunu aramayın donmayı engellemenın yolunu soyleyın...