serhat3596 Üye Herkes teşekkürlerini iletmiş ... Ancak şu ekran klavyesini bir türlü kaldıramadım saatlerce uğraştım YOK! Yine ekran klavyesi oluyor bu konuda yardım edebilecek biri varsa bna faceten ulaşsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkes teşekkürlerini iletmiş ... Ancak şu ekran klavyesini bir türlü kaldıramadım saatlerce uğraştım YOK! Yine ekran klavyesi oluyor bu konuda yardım edebilecek biri varsa bna faceten ulaşsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mrt-06 Üye kardeş ben vod ayarlarını yapmama ramen spb.tv açılmıyor yardım edermisin...... ----------Eklendi @ 12:09:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:39 ---------- bu arada s5233w
kardeş ben vod ayarlarını yapmama ramen spb.tv açılmıyor yardım edermisin...... ----------Eklendi @ 12:09:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:39 ---------- bu arada s5233w
7deriz7 Üye kardeÅ benlm telefonum samsungcgt-s5263 star 2 °#6984125°# yazınca autoanswering mode on diye uyarı geliyor ve menüye geri dönüyor
kardeŠbenlm telefonum samsungcgt-s5263 star 2 °#6984125°# yazınca autoanswering mode on diye uyarı geliyor ve menüye geri dönüyor
Hadriel Üye eline koluna emeğine sağlık harika bi paylaşım olmuş. ben şu an samsung gt-s5263 star 2 kullanıyorum umarım bunlar benim telefonda da çalışır
eline koluna emeğine sağlık harika bi paylaşım olmuş. ben şu an samsung gt-s5263 star 2 kullanıyorum umarım bunlar benim telefonda da çalışır