Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

simiec

Üye
Merhabalar ben samsung gt-S5233W aldım ve dosyaları indirip kurmaya çalıştım ama önce jad hatası aldım sonra bi program ile jad'a çevirdim ve oyunları kurdum ama şimdide ''Java error. Invalid format'' hatası alıyorum :( yardım ederseniz çok sevinirim :)

malli1988

Üye
saol çok işime yaradı teşekkür

miracko

Üye
Eline sağlık süper gibi duruyor hocam (:

ufkz

Üye
deniyelım bakalım.güzele benzıyo teşekkurler..:oke:

-sayit-

Üye
Hocam S8000 Jet Var Bende. Onda Kodlarla Dediklerini Yaptım Fakat Dosya Türü Desteklenmiyor Hatasını Veriyor hiç bir uygulama yada oyun açamıyorum yardımcı olursan sevinirim..

zkalay

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler.....

bedo448

Üye
Lan oLm adama saoL diyip duruyosunuzda bi görünmuo kı şifre fLn..ne diyonuz :off:

Yigit315

Yigit315

Üye
Bravo Dostum :oke:Ellerine Sağlık...

ghostdr

Üye
çok sağolasın

team2

Üye
teşekkürler güzel olmuş

samsungcorby12

samsungcorby12

Üye
şifre ne ? göremedim yazıda . yardımcı olur musunuz

erenawp

erenawp

Üye
arkadaşlar oyunlara her girişimizde kur demek zorundamıyız.öyle eziyete dönüşüyor:hmmm:allalla:

darkkahraman

Üye
teşekkürler

----------Eklendi @ 20:30:19 ---------- Yazıldı @ 20:29:47 ----------

teşekkürler :)

bilal gökdemir

Üye
samsung star 5233 tel.var.googla girdigimde videoları oynatmıyor.flash play yükle diyor

Ebru0102

Üye
emegine sağlık çok teşekkürler :evet:

TahaSquad

Üye
Abi super benim corby pro için Hele tv super.....

buket2

buket2

Üye
bende kullandım ama 1 yılda 5 kere servise gönderdim şansmı bilemicem ama memnun kalmadım ayrıca benm tel.beyaz renkti ve ekran kenarlarındaki gri gibi olan kısımları kendiliğinden soyuldu bu seferde telefona bakıldığında çok eski ve çok kullanılmış gibi duruyodu bataryasıda çok çabuk bitio.

ak.bey

Üye
henüz kullanmadım ama güzzel gibi duruyo ellerine sağlık

ebru36

Üye
tüm linkler boş :off::off::off::off::off::off::off::off::off:

Üst Alt