samsungcorby12 Üye Samsung Corby S3653 için duvar kağıdı yapma programı. Denedim %100 çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Corby S3653 için duvar kağıdı yapma programı. Denedim %100 çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahmety17 Üye Eline koluna bacağına gözüne sağlık birader 10 numara olmuş yıl dönümünde nişanlım s5233w almıştı hayran kaldığım ve fiyatı ile özelliklerinin güzel olduğu 1 telefondu ve erkek milleti işte program uygulama ve oyun telefonda vazgeçilmezdir
Eline koluna bacağına gözüne sağlık birader 10 numara olmuş yıl dönümünde nişanlım s5233w almıştı hayran kaldığım ve fiyatı ile özelliklerinin güzel olduğu 1 telefondu ve erkek milleti işte program uygulama ve oyun telefonda vazgeçilmezdir
fatih.45 Üye bende samsung s8000 dedığının aynısını yaptım jad maker kurdum mını operayı tel yıne açmıyor desteklemıyor hatası varıyor.yardımcı olursan sevınırm.
bende samsung s8000 dedığının aynısını yaptım jad maker kurdum mını operayı tel yıne açmıyor desteklemıyor hatası varıyor.yardımcı olursan sevınırm.