Samsung Smart Club Bada'ya geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Smart Club Bada'ya geliyor
Siteden alıntıdır;



Samsung Smart Sinema, Smart Club altında yer alan video hizmetidir. Samsung Smart Sinema’ya tüm akıllı Samsung cihazlarınızdan* erişebilirsiniz.

* Samsung Smart Club henüz Smart TV ve Android işletim sistemli tablet ve telefonlarda mevcut olup, çok yakında Windows 7’li bilgisayarlarda ve Bada işletim sistemine sahip telefonlarda da hizmet vermeye başlayacaktır. Desteklenen cihaz listesine erişim için lütfen tıklayın ya da “Kurulum” sekmesini ziyaret edin.



İÇERİK HAKINDA
Samsung Smart Sinema ile , arşivden onlarca Warner Bros filmine, dizisine ve çizgi filmlere, ister herhangi bir yerde* cep telefonunuzdan ve tabletinizden isterseniz de evinizin konforunda Smart TV’nizden ulaşabilirsiniz.
*Servis yalnızca yurtiçinde kullanıma açıktır, yurtdışından erişime kapalıdır.
Dilerseniz Seç /İzle sekmesi altında bulunan geniş film arşivinden izlemek istediğiniz fakat henüz gösterimde olmayan filmleri satın alarak istediğiniz içeriğe anında erişebilirsiniz.
Bununla da bitmiyor! Dilerseniz yabancı popüler TV dizilerini takip edebilir, çocuklarınızla eğlenceli animasyonlar ve çizgi filmler izleyebilir,National Geographic’in en ilginç i,belgesellerinin keyfini sürebilirsiniz.


NASIL ÇALIŞIR?
Nasıl erişilir?
Samsung Smart Sinema, Samsung’un tüm akıllı cihazlarına kurulu olarak gelecektir. Eğer daha önceden sahip olduğunuz bir Samsung’unuz varsa, “Desteklenen Cihazlar” sekmesinden cihazınızın Samsung Smart Sinema uyumluluğunu control edebilirsiniz. Cep telefonu ve tabletler için Samsung Smart Sinema, “Samsung Fun Club” uygulaması güncellenerek ya da Android Market’ten indirerek kullanılabilirsiniz. Smart TV sahipleri ise uygulamaya Samsung Apps TV üzerinden erişebileceklerdir.
Çalışma prensibi
Servis streaming prensibiyle çalışmaktadır içerikleri görüntüleyebilmek için internet bağlantısı gerektirmektedir.
Servis adaptive streaming teknolojisiyle çalışır. İzlenilen içeriklerin yükleme hızı ve görüntü kaliteleri, internet hızına göre değişkenlik gösterir. Daha hızlı bir bağlantıyla daha iyi görüntü kalitesi elde edebilmek bu teknolojiyle mümkündür. Ancak, içeriklerin sorunsuz izlenebilmesi için tavsiye edilen en düşük internet hızı 2Mbit’dir . İzlenen filmleri cihazlarınıza kaydetmeniz mümkün değildir.
Ücretlendirme
Uygulamadaki içeriklerin izlenebilmesi için üye olunması gerekir. Üyelik için hiç bir bedel alınmamaktadır, tamamen ücretsizdir*. Servis içerisinde satışa tabi olan içerikler mevcuttur. Bu içeriklerin fiyatları uygulama içerisinde ki menülerde görülebilir.
*Servis internet bağlantısı üzerinden veri aktarımı yapmaktadır. Cep telefonu / TV cihazları üzerinden hücresel ağ paket veri .kullanımı ya da ADSL veri kullanımından doğabilecek olan ücretlendirmelerden Samsung Smart Club kullanıcıları sorumludur.

KURULUM
Samsung Smart Sinema,tüm akıllı cihazlarınıza önceden yüklü olarak gelecektir. Eğer Samsung Smart Club şu an kullandığınız cep telefonu ve/veya tabletinizde yüklü değilse Android Market üzerinden aratarak uygulamaya ulaşabilirsiniz. Smart TV kullanıcısı iseniz ve uygulama televizyonunuzda yüklü değilse, Smart Hub içerisinde bulunan Samsung Apps uygulama mağazasına girerek Video kategorisi altında Samsung Smart Sinema’ya ulaşabilirsiniz.
Smart TV’nin Smart Hub’ı açıldığında otomatik yüklenen uygulamalardan biridir. Cep telefonu ve tabletlerde ise yazılımın içerisinde ve/veya güncellemeyle yüklenir. Yüklü değilse bile, Samsung Smart Sinema’ya marketten kolaylıkla erişilebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Skaptan


Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
herzaman iyi konular açıyorsun teşekkürler :)
 
ceycey111

ceycey111

Üye
Güzel haber gelmesi lazımdı zaten
 

anselmo

Üye
ben tablete yükledim bi kaç iyi film dışında bişey yok ve olanlarda yüklenmiyo bi türlü 10 mb bağlantıyla giremedim ben artık neyle gireceksek
 
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
366
YaşlıTaşCocuk54
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
500
Buğra
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
484
gonyalı
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
486
Buğra


Üst Alt