Samsung SGS2 den sonra alınabilecek telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGS2 den sonra alınabilecek telefon ?
Arkadaşlar samsung galaxy s2 den sonra alınabilecek telefon önerilerinizi bekliyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bence şu anda onu satıp alabileceğin bi telefon yok yani üstüne vereceğin paraya değecek telefon yok ama biraz beklersen S3 olabilir

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
hocam s3 hazirandan önce çıkacağını zannetmiyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
işte bende üstüne vereceğin paraya değecek telefon yok diyorum s3 çıkana kadar yada o zamana kadar

----------Eklendi @ 18:21:32 ---------- Yazıldı @ 18:20:58 ----------

biliyorum yılın ikinci yarısında çıkacak ama söylediğim gibi işte

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note ? değmez mi sizce ?

necoloks

Üye
hocam telefonun gayet güzel neden değiştirmek istiyorsunki. sıkıldın mı acaba

kaan4554

Üye
Bir 30'una kadar bekle eğer güncelleme iyileştirirse telefonu LG Optimus Black derim.Sony Ericsson'ları pek sevmem ben ama Xperia Arc S olabilir.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
sıkılmadım ama ne bileyim yeni şeyleri denemek güzel birşey sanki birde biliyorsunuz ki sgs2 eskimeye başladı çok yeni teknolojiler gelecek bu sene değeri çok düşmeden yeni birşey ile değiştirmek istiyorum ki sonradan pişman olmayayim.

birde dün akşam herzamanki gibi şarja taktım telefonu yarım saat kadar sonra telefonu baktım mesaj filan varmı diye telefon aşırı ısınmıştı. ve 1 diş bile artmamıştı şarjı. sonra telefonu kapattım bataryayı söktüm geri taktım usb den bağladım şarja 5 dk kadar sonra baktığımda normal şarj oluyordu. sonra adaptöre bağladım yine sorunsuz şarj etti. neden oldu anlamadım ve korktum açıkcası.

enaa_881

enaa_881

Üye
Bir 30'una kadar bekle eğer güncelleme iyileştirirse telefonu LG Optimus Black derim.Sony Ericsson'ları pek sevmem ben ama Xperia Arc S olabilir.
kardeş arkadaşın elinde S2 var sen ona opt black diyosun :) :)
kardeş note tamam çok güzel telefon ama S2 yi satıp üstüne dünya kadar para koyup alınacak kadar değil onunla yapacagın herşeyi s2 ile de yapabilirsin zaten
ha yeni telefon alcam s2 mi note mu olsun desen tamam dı ama s2 yi satıp alınmaz

----------Eklendi @ 18:55:06 ---------- Yazıldı @ 18:53:28 ----------

kardeş değeri düşmeden diyosunda bunun yerine alacağın telefonun değeri düşmeyecek mi?
ha böyle düşünüyosan git iphone 4S al o zaman onun değeri az düşer

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
kardeş arkadaşın elinde S2 var sen ona opt black diyosun :) :)
kardeş note tamam çok güzel telefon ama S2 yi satıp üstüne dünya kadar para koyup alınacak kadar değil onunla yapacagın herşeyi s2 ile de yapabilirsin zaten
ha yeni telefon alcam s2 mi note mu olsun desen tamam dı ama s2 yi satıp alınmaz

----------Eklendi @ 18:55:06 ---------- Yazıldı @ 18:53:28 ----------

kardeş değeri düşmeden diyosunda bunun yerine alacağın telefonun değeri düşmeyecek mi?
ha böyle düşünüyosan git iphone 4S al o zaman onun değeri az düşer

Yok hocam sağol ben İphone karşıtıyım. Peki bu ısınma sorununu neyden yapmış olabilir ?

enaa_881

enaa_881

Üye
bi fikrim yok ama bi sorun çıkmaz merak etme

• Beğen
Tepkiler: mustafakocatas
mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
sence servise götürmelimiyim ?

enaa_881

enaa_881

Üye
yok kardeşim gerek yok

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Aynı şey birkaç kez tekrarlarsa götür.

WebStyle

WebStyle

Üye
Sgs2'den sonra bence alınabilecek bir telefon yok. Cihazı biraz daha kullanıp S3'ün çıkmasını bekleyin derim.

Lenneth

Üye
iphone 4s

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
s2'den sonra xperia arc s geliyo :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben şu an alsam iPhone 4S alırdım. Bi de büyük ekran için Galaxy Note :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...