Hu$kY Üye ben Ses ifresni Bilmem Ama Süresiz Video Çekmeyi Bilirim Kameradan Kamera ayarlarına girip Kaliteyi Ekonomik Yapın
ben Ses ifresni Bilmem Ama Süresiz Video Çekmeyi Bilirim Kameradan Kamera ayarlarına girip Kaliteyi Ekonomik Yapın
polzat Üye benimki s3500 bu kodu yazınca hatalı girdi diye bi yazı çıkıyo bir türlü oyun yükleyemedim deli olacam
benimki s3500 bu kodu yazınca hatalı girdi diye bi yazı çıkıyo bir türlü oyun yükleyemedim deli olacam
saffet123 Üye jad dosyasını hafıza kartına atsak olurmu yha... --------------- Ekleme --------------- yha izinsiz dio.napmalıyım...
jad dosyasını hafıza kartına atsak olurmu yha... --------------- Ekleme --------------- yha izinsiz dio.napmalıyım...
kopukadam1 Üye bilader ben oyunu usb kablo ile attım diğer dosyalara gitti seçeneklerr dedi yükle deme di ?
gece görüşü Üye s.a. ben jar ve jad uzantılı dosyaları telefona attım. kodu girdim. yüklensin mi dediği ekrana gelince yükleye bastım. yükleniyor... yazıyor ve biip sesi geliyor. ardından telefon kapanıp açılıyor. yardım ederseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...
s.a. ben jar ve jad uzantılı dosyaları telefona attım. kodu girdim. yüklensin mi dediği ekrana gelince yükleye bastım. yükleniyor... yazıyor ve biip sesi geliyor. ardından telefon kapanıp açılıyor. yardım ederseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...