bozkurt-_-18 Üye Konu Sahibi exglodya' Alıntı: arkadasım lınkı wewrmıssın ama hangısı 30 gunluk olan mı dıgerımı onu da belırtsen Genişletmek için tıkla ... 3 tane link verdeim hangisini diyon sen
exglodya' Alıntı: arkadasım lınkı wewrmıssın ama hangısı 30 gunluk olan mı dıgerımı onu da belırtsen Genişletmek için tıkla ... 3 tane link verdeim hangisini diyon sen
abcevlat Üye yaaww bu oyun için seçenekler diince yükle falan yazmıo ayrıca belek kartına atıncada izinsiz dio b yardım lütfen.. not : kod u girdim..
yaaww bu oyun için seçenekler diince yükle falan yazmıo ayrıca belek kartına atıncada izinsiz dio b yardım lütfen.. not : kod u girdim..
karagumruk1993 Üye ben en sonunda jar dosyasını buldum yükle yaptım java hatasıııı ıo istisnası yazıyor ne yapabilirim tel markam m620
ben en sonunda jar dosyasını buldum yükle yaptım java hatasıııı ıo istisnası yazıyor ne yapabilirim tel markam m620
haylazmask Üye arkadaşlar bende kodu girdim etkinleştrildi yazdı ama ne jar nede jad uzantılı dosyaya tıklayınca yüklesinmi falan demiyo
arkadaşlar bende kodu girdim etkinleştrildi yazdı ama ne jar nede jad uzantılı dosyaya tıklayınca yüklesinmi falan demiyo
minemete Üye Ben kodu girdim,etkinleştirildi,oyun yüklendi fakat oyunu açarken hata yazıyor.Yardım ederseniz sevinirim...
Ben kodu girdim,etkinleştirildi,oyun yüklendi fakat oyunu açarken hata yazıyor.Yardım ederseniz sevinirim...
utku1967 Üye yha oyunu ne oyun atalımda olsun --------------- Ekleme --------------- yha şunu sölein da bir türlü oyun atamıom
yha oyunu ne oyun atalımda olsun --------------- Ekleme --------------- yha şunu sölein da bir türlü oyun atamıom
dj_legend19 Üye arkada$lar video larıı Neden 10 dk qöstErio e 250 de ßile tam qöSterio Yardım Cı OLUrsanıZ SVinirim
seko_22 Üye yav bozkurt çalışmıyooooooooooooo attım hepsını şifreyı açdım jad yaptım jar yaptım ıo istisnası dıyo yokmu m620 uygun oyun linkı falan onu atın yeter
yav bozkurt çalışmıyooooooooooooo attım hepsını şifreyı açdım jad yaptım jar yaptım ıo istisnası dıyo yokmu m620 uygun oyun linkı falan onu atın yeter