Samsung SGH M620 İÇİN OYUNLAR...::::..

Sponsorlu Bağlantılar

keremcan67

Üye
Bana göre samsung m620 fazla iyi olan bir telefon değil.Oyun program yüklemek içinde e250 oyunlarını buluyoruz.Ondan sonra *#9998*4678255# bu kodu telefona giriyoruz etkinleştirildi yazısı geliyor ondan sonra bilgisayarımıza yüklediğimiz e250 oyunlarını telefonumuza jar ve jad dosyaları olmak üzere telimize atıyoruz.Attığımız dosyalar diğer dosyalar bölümünde oluyor ve oradan jad uzaltılı dosyayı telefonumuza yükledikten sonra oynayabiliyoruz İYİ EĞLENCELER :oke:

Hoop987

Üye
yaa tema atılıyo mu M620 ye

faruk23

Üye
:oke:önce jar ve jad uzantılı dosyaları(ikisi birlikte) telefonumuza herhangi bir şekilde atıyoruz sonra telefona *#9998*4678255# kodunu girdikten sonra etkinleştirildi diyecek dosyaları yüklediğimiz yere giriyoruz seçenekler tuşuna bastığımızda yüklensinmi diye soracak ewt diyoruz ve tmm

alperen_255

Üye
yaw kardeşim direkmi indirecez yoksa java programını indiriptemi??? bilgi verin

mustafa-35

Üye
bu şifre ne işe yarıyır:megafon:
DİKKAT OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samsung M620 kullananan arkadaşlar içindir.
telefonunuza oyun yüklemek için. telefona *#9998*4678255# kodu yazılarak etkinleştirildi yazısı görülmeli

1.adım: 128*160 ekran görüntüsüne sahip oyunlar buluyosunuz (e 250 oyunlarının geneli oluyor)
2.adım: jar ve jad formatlarından oluşan dosyaları sd kart yada usb kablo yolu ile TELEFONUN hafızasına kaydediyosunuz
NOT: hafıza kartına kayıtlı iken JAVA HATASI OI İSTİSNASI durumu ile karşılaşabilirsiniz.
3.adım: oyunun yüklenmesi tamamlandıktan sonra oyun oynayabilirsiniz. setup dosyalarınızı oyunu kurduktan sonra silmenizde bi müşkülatı yoktur.

TARUM172311

Üye
Teşekürler iyi

--------------- Ekleme ---------------

:mahcup::agla:(:bigstar::heyo::op::@
Bana göre samsung m620 fazla iyi olan bir telefon değil.Oyun program yüklemek içinde e250 oyunlarını buluyoruz.Ondan sonra *#9998*4678255# bu kodu telefona giriyoruz etkinleştirildi yazısı geliyor ondan sonra bilgisayarımıza yüklediğimiz e250 oyunlarını telefonumuza jar ve jad dosyaları olmak üzere telimize atıyoruz.Attığımız dosyalar diğer dosyalar bölümünde oluyor ve oradan jad uzaltılı dosyayı telefonumuza yükledikten sonra oynayabiliyoruz İYİ EĞLENCELER :oke:

malak13

Üye
yaz googlye 128*160 s 40 oyunları diye jar ve jad dosysı inecek sona *#9998*4678255# şifresini yaz etkinleştirildi yazacak sona jad dosyasını tlfona at ama tel hafızasına sona jad dosyasına tıkla yüklensinmi soracak ok dicen sona eğlencen

komandoben

komandoben

Üye
ya arklarım bnm ml20 oyunları içeren bi link koysanız suraya 1 saattir arıorm blmdm bee...:pro:

ya arklarım bnm m620 oyunları içeren bi link koysanız suraya 1 saattir arıorm blmdm bee...:aman2:

forgor

Üye
hiç biri indirmiyooo beeee nebiçim site

bilen yazsın
beylr nolur yardım edin

>| emnCn |<

>| emnCn |<

Üye
arkadaslar samsung m620 teması yoqmu yha

sealady

Üye
çok teşekkürler

mcmahoby

Üye
ya arklar tek yapmanız gereken biraz araştırıp 128x160 oyunlar bulup onları jadmaker programıyla jad dosyalarını yapıp daha sonra telefona atmanız sonra kurup oynayın ben tam 40 oyun war tek yapmanız gereken biraz dişinizi sıkıp araştırmak ben 1 haftadır durmadn araştırıyom sonunda sonuca ulaştım tşk

nerim1221

Üye
yha blutetle olmıyo mu bu _

furmania

furmania

Üye
m620 de sgh j700 oyunlarıda çalışıyo.

haydarsener

Üye
kardes ii anlatıon da bluetoothla nası yapcas??

alibüşraemre

Üye
arkadaşlar bn denedimm olmadı kontörüm yok ondamı :islik

muhammed_66

Üye
oyun nerde yha bir türlü bulamıyorum m620 oyunlarını yha :(

midilli

Üye
jad oyun yokmu

samsungc160

Üye
dsdsdss

özgür arı

özgür arı

Üye
:nono: samsung telefonlarda tema yok :aman2: oyunları açmanız için jar ve jad uzantılı dosyaları aynı anda telefon bellek kartına (usb veya blu thoot ) aracılığıyla atıyorsunuz daha sonra bunları telefona kopyalıyorsunuz *#9998*4678255# yazdıktan sonra other files deki oyunlarda seçeneğe bastığınızda yüklensin mi diyor evete tıklarsanız yüklenir YÜKLEMEDE ÇIKAN HATALAR DÜZELTİLEMEZ BAŞKA OYUNLAR DENEYE BİLİRSİNİZ:megafon:

oyunları jad uzantılı olarak bulmak çok zor önce jar uzantılı oyunları indirin daha sonra jad marker programı ile jad a çevirin

:nono: samsung telefonlarda tema yok :aman2: oyunları açmanız için jar ve jad uzantılı dosyaları aynı anda telefon bellek kartına (usb veya blu thoot ) aracılığıyla atıyorsunuz daha sonra bunları telefona kopyalıyorsunuz *#9998*4678255# yazdıktan sonra other files deki oyunlarda seçeneğe bastığınızda yüklensin mi diyor evete tıklarsanız yüklenir YÜKLEMEDE ÇIKAN HATALAR DÜZELTİLEMEZ BAŞKA OYUNLAR DENEYE BİLİRSİNİZ:megafon:

Üst Alt