samsung sgh m620 allah rızası için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safara1

safara1

Üye
    Konu Sahibi
samsung sgh m620 allah rızası için yardım
!!!!!!!Arkadaşlar ben telefonuma uygun oyunları yüklüyorum ama çogu güzel oyunu kabul etmiyo hata veriyo içerik boyutu hatası veriyo ben bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursunuz inşallah yardımlarınızı bekliyorum +rep var yardım edene.:agla:agla:agla:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

yardım eden yok mu yav

• Beğen
Tepkiler: spectra27

spectra27

spectra27

Üye
kardeş valla bilsem yardım etcemde aynı sorunu bende yaşıyorum arekadaşlar yardım ederse sevinirim...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
!!!!!!!Arkadaşlar ben telefonuma uygun oyunları yüklüyorum ama çogu güzel oyunu kabul etmiyo hata veriyo içerik boyutu hatası veriyo ben bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursunuz inşallah yardımlarınızı bekliyorum +rep var yardım edene.:agla:agla:agla:vur:vur

yardım eden yok mu yav
bu sitede +rep sistemi yok:nono:

acati

acati

Üye

yardım eden yok mu yav

Evvela nasıl program yükleneceğini geçiyorum zira bildiğini söylemişsin.
Samsung SGH-M620 telefona 128x160 px oyunları yükleyebilirsin fakat oyunun JAR dosyasının büyüklüğü 300KB den büyük olamıyor maalesef. Samsung un belirlediği bişey bu. Bizzat arayıp sebebini sormuş ve bi cevap alamamıştım. Sen de boşuna arama... :sn:

bu sitede +rep sistemi yok:nono:

Teşekkür sistemi var ama. Teşekkür edebilir arkadaş özgürce...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Evvela nasıl program yükleneceğini geçiyorum zira bildiğini söylemişsin.
Samsung SGH-M620 telefona 128x160 px oyunları yükleyebilirsin fakat oyunun JAR dosyasının büyüklüğü 300KB den büyük olamıyor maalesef. Samsung un belirlediği bişey bu. Bizzat arayıp sebebini sormuş ve bi cevap alamamıştım. Sen de boşuna arama... :sn:

Teşekkür sistemi var ama. Teşekkür edebilir arkadaş özgürce...
ona bişey demiyorum zaten:vur

safara1

safara1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt