Samsung SGH-E250 ye kablosuz bluetooth suz nasıl oyun ve prg yüklerim????

hak yolcusu

Kapalı Hesap
sen telde blututh yok demek mı ıstıyorsun oyle demek ıstıyorsan blutuoth var telefonda

he allahım 5-6 gündür arıyom yhaaaa leyn e250 bea

arkadaşlar isterseniz başka telefonların kablolarıda oluyor e250 ye d900 vb. siz bunların kablolarını bulursunuz ve nette oyun yüklemeyi aratırsanız oyunları atabilirsiniz

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
slm kardesım ancak waptan ındırebılırsın al bu sıteden ındır wap.gamejump.com

metete

Üye
ben de sade card reader var bulun yazın yazmayan top

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım ancak waptan yuklersın baska yolu yok o dedıklerının dısında eger oyun ıstersen wap.gamejump.com dan yukleyebılırsın

osmy5555

Üye
ya kardeşler ben internetten indircem fakat site bilmiyorum telefonumda net var giriom ama site bulup inddiremedim bir yardım forumda yeniyim

arkadaşım benim de var e250 8 tl ye usb aldım ve oyun yükledim sende böle yap ben zamanında çok aradım ama bulamadım usb aldım ve yükledim

selopo

Üye
Arkadaşlar sizin bimediğiniz bir şeyler var ßEn H@Ck3R S3LOPo bunu çok araştırdm ve sizler için buldum bunun için yapmanız gereken
(samsung bluetooth programı indir) bu linki arama motoruna arat çıkan ilk siteye girin ordan hanqisini beqeniorsanız onu indirin orsaı bana aittir iii indirmeler

huuuuu

Üye

e250'ye oyun atabilmek için oyunun jar ve jad dosyalarının beraber olması gerekiyor site sadece jar alıyor jar dosyasını telefona indirince de tam yüklenemeden kapanıyor, bilgisayarda yüklü oyun jar dosyasıysa tek başına olmuyor yardımcı olursan sevinirim

benim telefonum e370 usb kablosu yok ama bluetooth var nasıl oyun atarım