Samsung SGH-E250 ye kablosuz bluetooth suz nasıl oyun ve prg yüklerim????

irfan_64

Üye
bunları biliyorum ben hafıza kartına atıyorum acayi şekil çıkıyor girmek isteyince gönder felen çıkıyor yardım edin msn adresim irfan_usakli_64@hotmail.com help

taygun61

Üye
bluetooth la bence cok zor oyun atmak ama yinede usb
yada bluetooth la oyun atın

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben e250 yı 6 aydan beri kullanıyom ve ilk aldıgım zaman cepten oyun ibdırdım ve 108 konturum gitti ve bide kendı kendine indiri ondanda 108 kontur gittibenden size tavsiyem intertnetten bise indirmeyin yoksa gider butun konturlar

unicom

Üye
topraklarım kardeşlerim sizden bir ricam war bn yeni tel alacamda 7610 mu daha iyi yoksa e250mi

beyler yazdığınız cevap için öncelikle teşekkür ederim ama bende usb kablo var olmasına rağmen oyun belgesini hafızaya yada telefona atıyor.ben bunu java dünyasına nasıl atabilirimn:

nomad60

Üye

ABİ NASIL YUKLUYOAN Bİ ACIKLASANDA BIZDE YUKLESEK LUTFEN KAFAYI YICEM HIC BISEY YUKLENMIYO EN SONUNDA TELEFONU KIRACAM ACIL

nzm_123

Üye
ya kart okuyucula kablo arasında fark yok sonuçta aynı hafıza kartına atıyon atıktan sonra tlf a tak hfza kartını sonra aynen dvm ama e 250 jar jad istio ona dikkat

vedodido

Üye
henüz bulunamadı ama hala umut var

kar_71

Üye
ben kaç saat uğraştım beceremedim yardım bekliyorum

afaslan

Üye
kardeşim saol güzel olmuş ama bn dizüstü bilgisayar kullanıyorum bluetooth yok nasıl olacak kablo da yok lütfen bi yardım edermisin

scsjhghds

hakan232

Üye
benım pcde bluuetoothcalısmıyo ne yaparsam oyun atılır

operatörün hangisi ise internet paketi al günlük 10 veya 15 kontör gir wap.hitwap.com gibi sitelere indir oğlu indir en uzuz bu...

kardes dedigin herseyi yaptım jar dosyasını yukluorm sonra intden girip oyunu yukluorm ama sonrasında telefona reset atıyor ve oyun felan gozukmuor senin linkinden girip oyunlarından birini yukledim yine reset attı :S

samsungda hafıza kartında program caliştirir mi

arkadaşlar çok kez pc den samsung e250 ye oyun atmak istedim.bluetoothum da var.resimli anlatıma da baktım sizce sorun nedir??????????

cep waptan girecen şu sitede e-250 için 10000 adet oyun bulunuyor turkcell'in internet paketlerinden birine üye ol internet ucuza gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

veya şu sitede asphalt real footbal gibi gameloft gibi şirketlerin oyunları bulunuyor