samsung sgh e250 de kitap okumak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

onbak

onbak

Üye
    Konu Sahibi
samsung sgh e250 de kitap okumak istiyorum
arkadaşlar samsung sgh e250 de kitap okuyabilirmiyim yardımcı olurmusunuz acrobat gibi bunuda programı varmı?

--------------- Ekleme ---------------

kendim hallettim no problem arkadaşlar

polo291

polo291

Üye
galiba e250 için öyle prg. yok!

rall14

Üye
nasıl hallettin ben yapamadım

cagdas_bakay

Üye
Arkadasım Bize de Söyle Bizde Yararlanalım

keç

Üye
czcacacac

koza33

Üye
arkadaşım nasıl hallettin anlatta bizde faydanalım

technoshark

technoshark

Üye
Madem böyle birşey var.. ve madem ki hallettin neden arkadaşlar için yardımcı olmadın ?

hos123

Üye
Arkadaşlar wattpad.com sitesi sayesinde istediğiniz her türde yazıyı SAMSUNG cep telefonunuzda okuyabilirsiniz. Hem de wap GPRS ile uğraşmadan, kontör harcamadan :) Ben SAMSUNG E250 ile defalarca denedim, harika birşey

İşte size resimli anlatım;
İlk önce download to PC linkine tıklayarak for MIDP 2 phones olan jar ve jad dosyalarını bi isayarınıza kaydedip, telefonunuza wattpad reader ı yükleyin.

wattpad.com dan jar ve jad dosyalarını java oyun yükler gibi telefona indiriyorsunuz. (forumda java oyun yükleme anlatıldı.) Yük iğiniz yazı-kitap Telde Java oyun gibi görünüyor. Aşağıda benim yüklediğim "Deneme" adlı yazı telefonda görünüyor;

İlk önce siteye üye uyoruz. Sırasıyla adımlar aşağıda.
Burada da yapılışını anlattım;

Geniş geniş görebilesiniz diye direkt link veriyorum.

Burada da Upload dan sonra telefonumuza kayd mesini anlattım;

Arkadaşlar bilgisayarımıza jar ve jad ları yükledikten sonrasını normal Java oyun yükler gibi yapıyoruz.
SAMSUNG E250 ye Java yükleme anlatımı linki :

Benim en çok aradığım özellikti SAMSUNG telfonumda. Nihayet bunu da başardım. Umarım herkese faydalı olur.

Tamamen Alıntıdır. E 250 kullanan arkadaşlar için ;)

Üst Alt