Samsung sgh-d900i'ye usb yardımıyla mp3,resim,video vb.. Atma

Sponsorlu Bağlantılar

fatih23_1903

fatih23_1903

Üye
    Konu Sahibi
Samsung sgh-d900i'ye usb yardımıyla mp3,resim,video vb.. Atma
arkadaşlar samsung pc studio 3 programına qerek yok bndede sgh-d900i var bu programda kurulu ama bnde kavrayamadım daha kolay bi yöntem söyliim size usb kablonuzu pcy ve tele takın sonra ayarlar-telefon ayarları-usb ayarları-depolama birmi bunları seçersnz pc telinizi qörürür bilgisayarımdan bakarsanız telin hafızasını görmş olursunuz bu işlemi her usb taktıgınızda yapmanız gerekmektedir umarım yardımcı olmuşumdur.Daha önce verildiyse özr

• Beğen
Tepkiler: krew120, yasinzanbak, Revengeful ve 1 kişi daha

fatih23_1903

fatih23_1903

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin işine yaramadı herhalde o kdr kişi bakmş bi yorum yazan bile yok :(

polo291

polo291

Üye
ilk yorum benden tşk:ehe

alperen_16

Üye
arkadaşım herşey tamam dediğin gibi oluyor ama veri aktarımı yapılmıyor bunada bi çözümün varsa tşk dosya aktarımı yapılamıyor diye uyarı veriyo:bilmem:

ahşaena

Üye
arkadaşlar bende de d900e var. pc studio telefonu algıladı, ama mp3 ü sürüklediğim zaman sağda çıkan telefon simgesine hata veriyo. "pc studio modunda bağlı durumdayken aygıt gezgini açılamıyor. aygıtın usb ayarları menüsünden toplu depolama moduna geç" diyor. ama telefonda ayarlarda usb ayarları diye bir sekme yok bende.
ne yapmam gerekiyo?

WanLeePasHa

Üye
Cok Saol İsime Cok Yaradi Emegine Saglik...:oke:

kronik aşık

Üye
saol eyw. :D

dem-ney

Üye
bende de d900 e var aynı sorun bende de oldu
yapamadım yardımcı olurmusunuz ayrıntılı şekilde

--------------- Ekleme ---------------

samsung d900 e bilgisayara veri aktarmada sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

NeFrEtİnSeSi

Üye
baqın yardım edin lütfen kardeşim senin dediğini yaptım sonra oyunun dosyasını indirdiğim qibi tel. in belleğe attım şimdi orada kur seçeneği falan yoq napcam yardm pLs!!!

selimhan26

Üye
çok teşekkürler kardeş

moonshield56

Üye
Arkadaşlar Yeni samsung D900i deki toplu depolama aygıtını açın hatası için aşağıdaki yönergeleri uygularsanız sorun çözülüyor!!!

İlk önce USB bağlantısını bilgisayar ile kesin!

Ayarlar//
PC Bağlantısı//
Yığın Bellek...

Usb bağlantınızı tekrar gerçekleştirin ve dosyalarınızı bilgisayara kaydediniz!!!

butce55

Üye
teşekkür

serembos

Üye
çok teşekkür ederim.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

agrasiffatih

Üye
arkadaşlar pcmin usb yeri bozuk arkasındakilere taamıyorum bluetooth la telefondan pcye aktarım yapmam lazım biliğiniz bir program varmı?:hmmm:hmmm:hmmm

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saolsopa:

iso 99

Üye
millet size bisi sorucam ben 2. el almıstım D900i ama usb kabloasunu wermediler D900i orjinal kutusunda telefonla beraber usb kablosu werıoyorlarmı ?? [Bu arada paylasım için TY]

frmc32

frmc32

Üye
Telefondan menü,ayarlar,pc bağlantısı veya ayarları sonra ordakıleri tek tek deneyin bence

balikmatik

Üye
samsung900i telefonumu bilgisayara bağlıyorum ama fotoğrafları göremiyorum.
bilgisayar telefonumu şarz ediyor ,fakat bilgisayar telefonumu görmüyor.lütfen yardım

Üst Alt