Samsung SGH-D720 hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce D720 mi ? D770 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-D720 hakkında !
D720 hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım (çekilen resimler , menü resimleri vs....)
Kamerasının çok iyi olmadığını ve symbian işletim sistemine sahip olduğu ve mic. office programlarının dosyalarını açtığını biliyorum (.doc vs..)
E770'te almayı düşünüyorum hangisini almalıyım D720 hakkında pek bilgim yok.:sopa:

denizyalcin

denizyalcin

Üye

General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 1Q
Status Available
Size Dimensions 99 x 47 x 23 mm
Weight 115 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 176 x 220 pixels, 29 x 36 mm
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Amount 30 preset
Customization Composer, Download, order now
Vibration Yes
- Dual Speaker/3D Sound

Memory Phonebook 1000 entries, Photo call
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot MMC-micro
- 18 MB internal memory
- Processor TI 192 MHz
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes
Features OS Symbian OS 7.0, Series 60 UI
Messaging SMS, EMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes
Colors Black, Red, White
Camera 1.3 MP, 1280x1024 pixels, video, flash
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/WAV/MIDI player
- MPEG4 video recording & playback
- Document viewer
- SyncML
- T9
- Voice memo
- Voice command
- Organizer
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 900 mAh
Stand-by Up to 170 h
Talk time Up to 4 h

d720 bu ama d770 i bulamadım...

bilgesamet

bilgesamet

Üye
d720...

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bu d720 benim hoşuma gitti acaba 3250 değilde bunu mu alsam ne???

Fatihyet

Fatihyet

Üye
symbianlı telefonların sağlamlığına ve batarya süresine güvenemiyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yazım yanlışı olmuş e770 olacak ben d770 yazmışım

denizyalcin

denizyalcin

Üye
kardeş benden demesi d720 çok güzel bence...

akrepkore

akrepkore

Üye
d720 süper beyler..

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
Her Zaman Symbİan

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ben yinede sony nin son çıkacak olan walkman phonelerini bekliycem

denizyalcin

denizyalcin

Üye
boşver ya se yi felan o tel kaçmaaz...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
zaten artık tel alamıycam
Honda today 50 alıyorm para yok :)

perfectlover

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.

tantini

tantini

Üye
d770 ne? samsung mu? ilk defa duyuyorum? görmedim.. d720 de haberi oldu epey cikali ama; kendisi yok...

d730 tecrübemi paylasmak istiyorum; bir standda samsung d730 kullanma sansim oldu.. Arkadaslar hüsran!!! Nokia dan farkli bi symbian menüsü war yani genelde ayni ama farkliliklari wardi... Ama asil hüsran menünün yawasligiydi... Rezil bi sekilde yawas calisiyodu telefon... Nokia s60larin neden büyük olduunu simdi daha iyi anliyorum:huhu:

saygilar... yanlislari düzeltelim..

mylowe22

Üye
Herkese Slm Bn 20 GÜn Evvel Aldim Samsun D720 Harİka Bİr Telefon Bnce En Önemlİsİ İnsana Zarar Vermemesİ Ve Bu Tel Heryerede Kullana Bİlİrsİnİz UÇakta Denİz Otb.de OtobÜslerde Bu AraÇlara Zarar Vermeme
ÖzellİĞİ Olan Bİ Telefon BaŞka Varmi Bİlmİyorum Ama Bn 8yildir Hep Samsung Kullaniyorum 720 Bnce Harİka Performansi GÖz Dolduran Bİ Telefon İsteyen Varsa Bn EŞİme Aldim Ama O BeĞenmedİĞİnden Bİ Adt Var Bnde Kutusunda Sifir Pazarlik Payi Var 800ytl Verebİlİrİm Telpa Garantİlİ Tel Kusuru Yok 20 GÜnlÜk 0543-2375744 İsteyen Arasin KonuŞalim Herkese Slm

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar d770 değil d720 kulaklarınızı tıkıyacağınıza biraz açın.

#mylowe
son söylediğini samsung alınmaz diyenlere bir cevap olarak kabul edebilirmiyiz. ?

mylowe22

Üye
Bn İkİ Adt Aldim EŞİm KullanamadiĞindan Satiyorum ArkadaŞlar Samsung Bnce TartiŞilmaz YaŞanir Harİka Bİ Model Bnce 720 Laptopta Kullanabİlİyorsun Adamlar Daha Ne Yapsin DeĞİlmİ? Teknolojİ HergÜn DeĞİŞİyor Ama Bnce Bu Zamanin En İyİsİ Dİye Bİlİrİm Nokİa Halen AÇ Kapa Saat GÜncelle Tarİh GÜncelle İle UĞraŞiyoruz Bu GÜnler Unutulmasin Bnce Herkese Saygilar

yasin_xen

Üye
beyler bende var cok güzel telefon ama işlemcisi cok yavaş alacaklara duyrulur ve 2.el piyasasi hiç yok ses kalitesi idare eder eski telefonum sx1 göre yavaş geldi bana bi karizmasi ve symbian var okadar..

sanal hacker

sanal hacker

Üye
şimdi
symbıan deyince akla ilk nokıa gelir 3250 her türlü programı desteklemiyor samsung os 7 ve bence iyi 6600 la aynı ama onun gibi program alması sorun bence çünkü ben her türlü telefonu denedim sx1 bile os 7ama programlarım çoğunu desteklewmeiyor d 720 görüntüsü hiş ekera kaliteside fena sayılmaz 3250 ses bakımından mükemmel ama ekran bakımından kötü çünkü matris ekranı war 2mp kamera pe k bişey yapamıyor eğer ses istiyorsan 3250 al ama zariflik istiyorsan d720 al karar senin bende şuan 6230 war memnunum tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

çok pahallı satıyon ben 2,elini 100ytl aldım bence güzel telefon ama biraz yawaş os7 olmasına rağmen her türlü programı desteklemiyor 6600 daha iyiy yada 7610

Takipçi Satın Al

Üst Alt