Samsung SF311-S01TR Intel Core i3 2310M 2.1GHZ 4GB 320GB 13.3" Taşınabilir Bilgisayar ALINIRMI?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SF311-S01TR Intel Core i3 2310M 2.1GHZ 4GB 320GB 13.3" Taşınabilir Bilgisayar ALINIRMI?????
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!

yukarıdaki linkte olan bilgisayarı almayı düşünüyorum..
fakat ben daha çok bu bilgisayarda oyun oynamayı düşünüyorum..işlemcisi i3 2.1ghz ekran kartı 1 GB yazıyo ama paylaşımlımı değilmi onu anlayamadım...bakanlar anlarlarsa yorumlarını esirgemesinler...
birde suan piyasada olan yeni oyunları rahatlıkla açarmı???

ekran kartı paylaşımsız.oyunlarda ki performansı ise güç gerektirecek oyunları düşük detaylarda açıyor.3.sınıf bir ekran kartı.bu kadar parayı verip neden i3 işlemci alıyorsun ki sana tavsiyem i5 veya i7 al.birde oyun oynamayı düşünüyorum diyorsun da ekran boyutu oyun için küçük 13.3" boyutlu bir laptop alıcağına 15.6" boyutlu almak daha uygun olur.

fnldstntn

Üye
hepsiburada.com/Liste/asus-k53sv-sx071v-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760635&categoryId=98

bunu al daha iyi

murat5889

Üye
    Konu Sahibi

hepsiburada.com/Liste/asus-k53sv-sx071v-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760635&categoryId=98

bunu al daha iyi

kardeşim senin gönderdiğin bilgisayarada baktım fiyatı cidden çok uygun heleki o özellikte olan bi bilgisayar için muhteşem..:!!!:)ama kafama bi soru takıldı neden o kadar ucuz???şiphe uyandırdı bende...cihaz hakkında bütün yorumları okudum alanlar olmuş daha önceden...ama bi kaçtanesi ekran kartıyla alakalı baya kötü yorum yapmış....sen ne düşünüyosun bu konu hakkında..??ayrıca yardımın için tekrardan teşekkürler.:))

wildtiger223

wildtiger223

Üye
buna bi bak kardeşim fiyatı seninki ile aynı ayrıca ice cool teknolojisi sayesinde ısınma olmuyor ekran kartına gelince piyasadaki en ağır oyunları en üst düzey çözünürlükte açiyor

----------Eklendi @ 11:01:48 ---------- Yazıldı @ 10:56:37 ----------

i7 işlemci 6gb ram 2gb paylaşımsız gt550m ekran kartı 640gb hafıza senin gösterdiğine 10 çekiyor bence

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
buna bi bak kardeşim fiyatı seninki ile aynı ayrıca ice cool teknolojisi sayesinde ısınma olmuyor ekran kartına gelince piyasadaki en ağır oyunları en üst düzey çözünürlükte açiyor

----------Eklendi @ 11:01:48 ---------- Yazıldı @ 10:56:37 ----------

i7 işlemci 6gb ram 2gb paylaşımsız gt550m ekran kartı 640gb hafıza senin gösterdiğine 10 çekiyor bence

baktım bilgisayara kardeşim hatta çok cazip bence...ama bişey sorcam ekran kartı kısmında max 2 gb yazıyo bu ne demek oluyo...???bence bu paylaşımlı.:(((siz nası anlıyosunuz paylaşımlı olup olmadıgını??banada bi söyleyin yaa...ne yazması gerekiyo yani???

wildtiger223

wildtiger223

Üye
ben başka yerlerden baktım paylasımsız yazıyor hepsinde. Alırsamda istanbulbilişimden almayı düşünüyorum ama bursada birkaç mağazaya sorup bulamazsam ordan alıcam

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim çoook sağol tekrardan...

futbol123

futbol123

Üye
okadar para veripte i3 işlemcili cihaz alınmaz 1.800tl ye i7 işlemcili bir notebook almanız mümkün

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
n53sn sx202v birde bu pc'ye bak bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt