Symbianize
Üye
Al birini vur ötekineÇekirdek sayısını yükselttikleri gibi güç tüketimi ve ısınmadada iyileştirmeler yapıyorlar sadece çekirdek sayısınımı arttırıyorlar sanıyorsun O zaman millet hala tek çekirdekli internete bile girerken kasım kasım kasılan p4 kullansın ne gerek var dimi 4 çekirdeklilere
- - - Eklendi - - -
Ne farkeder ?Çipsetin ne olduğunu öğren öyle gel
Ne farkeder mi ? Orda 8çrkirdekli bir işlemci yok 4çekirdekli iki işlemci var ayrıca çipset cpu -ram- ve gpudan oluşur bence daha fazla rezil olma
Ne farkeder mi ? Orda 8çrkirdekli bir işlemci yok 4çekirdekli iki işlemci var ayrıca çipset cpu -ram- ve gpudan oluşur bence daha fazla rezil olma
İyide ben çipset ile ilgili birşey söyledimmi sana ilk mesajdaExynos 5450 ve Tegra 4 cpu yani işlemcidir daha fazla geveleme burda
Tegra4 işlemci değil çipsettir
Ben cpu olarak biliyorum.
bende gpu olarak biliyordum
Tegra4 işlemci değil çipsettir
Grafik islemci.yani ikisi birlikte.ben de boyle biliyorum
Ben cpu olarak biliyorum.
Teg gerçek
İyide ben bu işlemci ortalığı yıkar geçer, piyasadaki en güçlü işlemci gibi birşey dedimmi ? güç tüketimini iyileştirdikleri için konu altına samsung akar yazdım yazmaz olaydımTegra 4'ün lansmanında bile çift çekirdekli exynos işlemci ile kıyaslama yaptılar 4 çekirdekli exynos 5450 ile yapamadılar nedense Symbianize gibiler için tegra en iyisi tabi
tegra 4 bir chipset modelidir. içinde 4 adet cortex-a15 işlemci ve bir adet ulp geforce gpu barındırır.
Yanlışın var bence.Tegra çipsettir.buradan baksan bile yeter
Tegra 4 cpu'nun adı, gpunun adı ise ulp geforce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?