• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung SCH-W880: 12 Megapiksel Kamera ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung SCH-W880: 12 Megapiksel Kamera ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

Samsung üstün kamera özelliklerine sahip olan SCH-W880 isimli yeni cep telefonunun tanıtımını bugün gerçekleşti cihaz ile ilgili bilgileri haberimizin devamından bulabilirsiniz.

Samsung’un tanıtımını gerçekleştirdiği SCH-W880 isimli yeni cep telefonu adeta bir dijital fotoğraf makinesi.

Cihazın ön plana çıkan diğer özellikleriyse şöyle;

• 3.3 inç genişliğinde AMOLED kapasitif dokunmatik ekran WVGA çözünürlüklü,
• 12 Megapiksel kamera ( Otofokus ve 3x optik zoom ),
• HD 720p formatında 1280x720 piksel çözünürlükte saniyede 30 kare akıcı video çekimi,
• 115.8 x 56.9 x 16.3 mm,
• Üç band GSM ve CDMA2000 1xEV-DO desteği,
• Dâhili bellek 4 GB,
• MicroSD kart girişi,
• Hız algılayıcı, T-DMB TV alıcı, USB, Bluetooth özellikleri,

İlk olarak Güney Kore’de satışa sunulacak olan cihazın fiyatı hakkında henüz bir netlik kazanmış değil.

CeNq

CeNq

Üye
biraz kaba bir ürüne benziyor eğer özellikleri pixon 12 ye yetişemiorsa gereksiz bir ürün olur die düşünüyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz kaba bir ürüne benziyor eğer özellikleri pixon 12 ye yetişemiorsa gereksiz bir ürün olur die düşünüyorum
Dijital fotoğraf makinesini andırıyor. Artık bunada alışırız nelere alıştık.

_KadirşinaS_

Üye
gsmarenada fotoğraf örneklerine baktım, çok kötü gerçekten. Samsung son dönem çıkardığı tüm dokunmatik telefonlarında kullanılabilecek en kötü lensi kullanmaya mecbur mu ya? Yeni çıkardığı tüm dijital fotoğraf makineleri ve kameralarda schneider kreuznach marka lens kullanıyor, telefonlara gelince samsung lens. Ayıp bu samsungun yaptığı. Biraz koreli hemşehrisi LG'yi örnek alsın.Adamlar kamera kalitesinde nokiaya bile solladı neredeyse...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
HD 720p formatında 1280x720 piksel çözünürlükte saniyede 30 kare akıcı video çekimi,
süper bir özellik keşke lensi schneider kreuznach kullansaydı,Cihaz çok kaba taşımasızorluk çektirecek, bayanlar için sorun degilde (çantadan dolayı) ama erkekler ceplerinde sorun olcak
Bu arada carl-zeis 8mp şuanda geçecek cihaz yok kimse bunun üstünde durmasın...

vatozz

vatozz

Üye
artık fotoğraf makinesi yapmış yani mercek falan dışarı çıkıyo hassas bişey cep telefonu genelde ne kadar dikkat etsekte elimizden kayıp düşer o merceğin üstüne düşüncede bi güzel mercek bozulur hadii servise telefonu içini açıcaklar falan filan yani kullanışlı bişey değil Bana Göre

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Bence Dehşet Bişi :P :D...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
guzel bişeye benziyor

heybetheybet

Üye
bnecede çok çirkin bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

eşşek kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt