Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

fckrboyy

Üye
arkadaşlar lutfen yrdm edn bende facebook twitter uygulaması yok telefonun birçok yerinde ağ hizmetleri için bağlantı kurun die bir hatayla karşılaşıorum ltfn yrdm edinnnnnnnnnnnnnnn
sitede var olan anlatimla orjinal roma geri dön düzelir.

yorgunazrail

Üye
2 gün önce wave 2 aldım gerçekten mükemmel bir telefon ama bir sorum olacak facebook falan girince ordaki fotograflar bulanık gösteriyor,bunun sebebi nedir sizdede oluormu nasıl çözeriz şimdiden tşk

gasteci60

Üye
aynı sorun bendede vardı inanmayacaksın belki ama hafıza kartını çıkarıp kumaş pantolana defalarca sürttüm sonra kartı tele taktım çalıştı.yazdığım kesinlikle doğrudur..

tolga1449

Üye
arkadaşlar bada 1.2 versiyonunu yükledim ama telefonumdan samsung apps'ye giremiyorum yardım ederseniz sevinirim çok sıkıntılı bi durum :(

qzwx

Üye
arkadaşlar bada 1.2 versiyonunu yükledim ama telefonumdan samsung apps'ye giremiyorum yardım ederseniz sevinirim çok sıkıntılı bi durum :(

Kendin güncelleme yaparsan risklerinide kabullenmen gerek:nono: daha önce hiç böylesiyle karşılaşmadım doğrusu çözümünü bilmiyorum:allalla: ancak alternatif olarak bilgisayardaki kies üzerinden appleri indir :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
telefonda anlatımda süper 10 üzerinden 10 wala

maxisercan

Üye
arkadaslar ben avea hattı kullanıyorum samsung s8500 var işte facebook girmek isitoyurum ama giremiyorum ücretsiz olarak nasıl girebilir ya :S
o.facebook hariç nasıl girebilir

tulkas

tulkas

Üye
arkadaşlar pc'me samsung kies'i indircem ama hangi sürümü mevcud şuan yanlış birşey indirmek istemem

battlefield2

battlefield2

Üye
arkadaşlar

0.facebook.com sorununu bende yaşadım internet profilini vodafone live den vodafone internet e aldım düzeldi...
facebook ta resimlerin bulanık görünmesi sorun değil sen fotorafa tıklayıp biiraz beklersen düzelir ...telefon resmi ilk başta düşük kalitede daha sonradan yüksek kalitede indiriyor...

sagopa_kesh

Üye
Alıntı: zcn86 göndermiş. >
yapmak istediğim şu, toplam 12 tane widgeti var sayfalara dağıtırsak eğer, ama 10 tane sayfası olduğu için ben 10 sayfasına birden bütün widgetleri dağıttım :) ve şimdi bunları geri toparlamak istiyorum ilk aldığımda 3 sayfaası doluydu sadece ama şimdi 10 tane oldu bunları geri toplamanın bi yolu olmalı ?

Sonradan eklenen sayfalar için her sayfanın sağında tepesinde silme işareti var, ordan kaldırabiliyorsun, takii 1 tane oluncaya kadar.:hmmm

Arkadaşlar widgeti önce acın sonra tekrar atacagınız şeyin üstüne basılı tutun yeşil renk çizgi yandığı zaman eski yerine tekrar atabilirsiniz bu kadar basit :)

slater12

Üye
arkadaşlar profilleri pratik olarak değiştirmek için bir kısayol varmı. ben deişmek için ayarlara giriyorum ordan ses profillerine girip sonra seçimimi yapıyorum daha kolay bir yolu varmı acaba

tütüncü25

Üye
iki hafta önce samsung s8500 aldım ama şuan bazen kendine kapanıp açılıyor ne yapmam lazım

hyffae

Üye
Arkadaşlar bendede wave var da (s8500) bu telden kulaklıklığın ikisindende ses alamıyorum.. birisinden ses geliyor .. bunu nasıl ayarlıcam... yoksa ikisinden ses gelmiyormu..? birisi yardım edebilir mii.!! LTFN!!!!!!!!!!!!!!!!!

enderdmc

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorumm..fotoğraf video seçilen hafıza kartı yapıyorum kabul etmiyorum.. onun dışında pc den yığın bellek olarak müzik video dosya desteklemiyor die hata veriyor..bilen varsa ltfn yardımcı olsun.. 8 gb kartım boş dururken tel hafıza ful kullanıyorum

Lacrymosa

Üye
arkadaşlar profilleri pratik olarak değiştirmek için bir kısayol varmı. ben deişmek için ayarlara giriyorum ordan ses profillerine girip sonra seçimimi yapıyorum daha kolay bir yolu varmı acaba

Yok. Sessiz moda pratik geçme var sadece. Onu da biliyorsunuzdur.

iki hafta önce samsung s8500 aldım ama şuan bazen kendine kapanıp açılıyor ne yapmam lazım

Cebinizdeyken mi?

Arkadaşlar bendede wave var da (s8500) bu telden kulaklıklığın ikisindende ses alamıyorum.. birisinden ses geliyor .. bunu nasıl ayarlıcam... yoksa ikisinden ses gelmiyormu..? birisi yardım edebilir mii.!! LTFN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kulaklığı telefona tam takamıyorsunuz. Kulaklık girişine taktığınız ucu tam bastırın. İlk seferlerde her cihazda oraya kulaklığın girmesi için biraz baskı gerekir. Çıt sesini duyun.

aynı sorunu bende yaşıyorumm..fotoğraf video seçilen hafıza kartı yapıyorum kabul etmiyorum.. onun dışında pc den yığın bellek olarak müzik video dosya desteklemiyor die hata veriyor..bilen varsa ltfn yardımcı olsun.. 8 gb kartım boş dururken tel hafıza ful kullanıyorum

Müziklerde de mi dosya desteklenmiyor diyor?

C.Can

C.Can

Üye
arkadaslar ben avea hattı kullanıyorum samsung s8500 var işte facebook girmek isitoyurum ama giremiyorum ücretsiz olarak nasıl girebilir ya :S
o.facebook hariç nasıl girebilir
Aveanın sitesinden wap ayarlarını indir ya da telefona gönderttir.Hiç bulamadın google'a yaz çıkar.Avea wap ayarları diye ;)

enderdmc

Üye
evet müzik video foto herşey diyebilirim... hafıza kartım etkisiz neden olabilir acaba

makinaustası

Üye
Arkadaşlar vodafone live ile telefondan internete girebildiğim halde, eposta programı ile msn hesabıma girerken bağlantı sorunu diye uyarı verip girmiyor. Wİfi ile bağlandığımda ise sorun olmuyor. Bir de yine vodafone live ayarları ile Mobile AP kullanarak bilgisayarımdan internete girmeye çalıştığımda telefon ile bilgisayar arasında ağ bağlantısı yapıldığı halde internete giremiyorum. Bu sorunların çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Üst Alt