arkadaşlar menüdeki simgeler hiçbişe yapmadığım halde karıştı. onlaarı ilk aldığımdaki gibi sıralamak istiyorum. nasıl olucak?
Adaptif menü sıralamasını açmış olabilirsiniz. Ayarlar - Menü ve Widgetler kısmına gelin ve Adaptif menü sıralamasını devre dışı bırakın tekrar istediğiniz gibi sıralayın.
arkadaşım benim bildiğim wave mobil tv desteklemiyo.bende vodafone var aradım müşteri hizmetlerini telefonun desteklemiyo dediler bana
Aslında telefon destekliyor ama şebeke desteklemiyor. Yani telefonda mobil tv kullanmak için gerekli adımları operatörler atmalı. Cep telefonundan TV izlemek çok gerekli bir şey olmadığı ve aynı zamanda ücretli olduğu için kullanılmayan bir şey. Çok mühim değil. Samsung App'taki TV uygulamasıyla TRT, Show ve Kanal a'yı izleyebiliyorsunuz.
arkadaşlar bizim için çok kötü bir durum bu ben 8 tl lik internet kullanıyorum 100 megabayttan sonra hız bayağı düsüyor ama mobil tvye üye olanların hız 350 ila 400 kb de gidiyormuş bizim ise 11 17 arası
Vodafone hep böyle yapıyor. Yok herkse bedava internet, şu paraya bu kadar internet diyor ama ekranın altından geçen minicik yazıda bilmem kaç MB'dan sonra hızınız 96 kbps'e düşecektir diyor. 96 kbps o kadar komik bir rakam ki müşteriye küfür etsen daha iyi yanii...
benim wave cihazın kamerası bozuldu yeşilimsi dalgalanmalar çıktı çekim yapmıyor, sitede bu konu ile ilgili 6.3.2 yaparak kamera güncellemesi yaptım bu sefer de kamera başarısız hatası veriyor, bir kaç sefer tekrar denedim bu 6.3.2 olayını sonuç aynı. telefonu aldığımda yazılımı güncellememiştim bu gece kiesten 1.0.2 jvjk1 güncelledim ama yine değişen bir şey yok, kamera başarısız hatası devam ediyor,
yardımlarınızı bekliyorum en son çare servise göndereceğim. şimdiden tşk.ler
Ana paketi yüklemeden güncelleme paketini yüklemişsiniz sanırım. Sorununuzun çözümü basit. Aynısı bende de oldu.
1-) S8500XXJID ## Bada 1.2 2010 September DOWNLOAD
2-) S8500XXJJ9 * ## Bada 1.2 FIRST S8500XXJID 2010 October DOWNLOAD
Önce 1'i telefona yükleyin. Daha sonra 2 yi... Sorun düzelecek ve bada 1.2'ye geçmiş olacaksınız. Kamera da düzelecek. Güncelleme paketlerini yüklerken 1. paket için 1. resimdeki gibi 2. paket için 2. resimdeki gibi dosyaları seçin. Her şeyi anlatılanlar gibi yapın. Ben daha önce defalarca yaptım. Son derece basit.
Bir sorunla karşılaşırsanız özel mesaj atabilirsiniz.
(Telefonu download moda alın gibi bir şey okursanız aldırmayın. Telefonu yığın bellek modunda takın yeter)
herkese slmmm.. yeni wave kullanıcısıyım.. bazı sorunlarım var .. samsun apps sen oyun program yükleme yapamıyorum hata veriyor sürekli.. varsıyalan bellek hafıza kartı yapıyorum çektiğim video resim görünmüyor.. hafıza kartına müzik atıyorum pc den dosya görünmüyor die hata veriyor
hafıza kartım bozuk olabilir mii .. yardımcı olursanız svinirim
Nasıl bir hata verdiğini söylerseniz yardımcı olabiliriz. Telefona dosya atarken Kies'i kesinlikle kullanmayın. Telefonu yığın bellek modunda bağlayıp hafıza kartına girin. Telefon hafızasına değil. Örneğin F: Çıkarılabilir diski telefon ise G: çıkarılabilir diski hafıza kartıdır.
telafon hafızası dolu uyarısını nasıl çözeriz apps'a bile giremiyorum telefondan hafıza dolu diyor herşeyi sildim sayılır yinede aynı bilen biri varsa lütfen yardım etsin.
Evet hafıza dolu değilken bile öyle saçma bir hata veriyor. Kiesi güncelleyip telefonu bada 1.2'ye geçirdikten sonra düzeldi. Bada 1.2 'ye geçmek isterseniz üstteki mesajda yapılması gerekenleri anlattım.
Bada 1.2'ye geçmek telefonu ASLA garanti dışı bırakmaz. Böyle komik şeyler söyleyenleri ciddiye almayın.
Wave ilgili sorularınız burada sorabilirsiniz.