Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaslar wave ile vodafon hattı olup mobıl tv ye uye olan varmı ben birtürlü olamadım abone müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika şu tüm müşteri hizmetlerimiz diğer müşteriler ile ilgileniyor lütfen bekleyin kelimesini duymak istemiyorum lütfen üye olan mesaj atsın ben oldum veya olmadım diye tek öğrenmek istediğim bu

yanılmıyosam wave de vodafone nin mobil tv ye uyumsuz o yüzdendir

cancer_

Üye
arkadaşlar menüdeki simgeler hiçbişe yapmadığım halde karıştı. onlaarı ilk aldığımdaki gibi sıralamak istiyorum. nasıl olucak?

TozteL

Üye
arkadaslar wave ile vodafon hattı olup mobıl tv ye uye olan varmı ben birtürlü olamadım abone müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika şu tüm müşteri hizmetlerimiz diğer müşteriler ile ilgileniyor lütfen bekleyin kelimesini duymak istemiyorum lütfen üye olan mesaj atsın ben oldum veya olmadım diye tek öğrenmek istediğim bu

arkadaşım benim bildiğim wave mobil tv desteklemiyo.bende vodafone var aradım müşteri hizmetlerini telefonun desteklemiyo dediler bana

m.uti

Üye
arkadaşım benim bildiğim wave mobil tv desteklemiyo.bende vodafone var aradım müşteri hizmetlerini telefonun desteklemiyo dediler bana

arkadaşlar bizim için çok kötü bir durum bu ben 8 tl lik internet kullanıyorum 100 megabayttan sonra hız bayağı düsüyor ama mobil tvye üye olanların hız 350 ila 400 kb de gidiyormuş bizim ise 11 17 arası :ağlarım:

ekko

Üye
benim wave cihazın kamerası bozuldu yeşilimsi dalgalanmalar çıktı çekim yapmıyor, sitede bu konu ile ilgili 6.3.2 yaparak kamera güncellemesi yaptım bu sefer de kamera başarısız hatası veriyor, bir kaç sefer tekrar denedim bu 6.3.2 olayını sonuç aynı. telefonu aldığımda yazılımı güncellememiştim bu gece kiesten 1.0.2 jvjk1 güncelledim ama yine değişen bir şey yok, kamera başarısız hatası devam ediyor,
yardımlarınızı bekliyorum en son çare servise göndereceğim. şimdiden tşk.ler

iuee

Üye
mesaj yazma yerinde altta boşluk tuşunun yanında tr işareti var ona uzunca basorada üstte öngörücü yazı var yeşil renklidir onu iptal et sorununu halletmiş olursun
tesekkur ederim

enderdmc

Üye
herkese slmmm.. yeni wave kullanıcısıyım.. bazı sorunlarım var .. samsun apps sen oyun program yükleme yapamıyorum hata veriyor sürekli.. varsıyalan bellek hafıza kartı yapıyorum çektiğim video resim görünmüyor.. hafıza kartına müzik atıyorum pc den dosya görünmüyor die hata veriyor
hafıza kartım bozuk olabilir mii .. yardımcı olursanız svinirim

enderdmc

Üye
kimse ilgilenmiyor ama sesimizi duyarmaya çalışacağız :D bu yükleme hatasını çözen yok mu...

timuwave

Üye
telafon hafızası dolu uyarısını nasıl çözeriz apps'a bile giremiyorum telefondan hafıza dolu diyor herşeyi sildim sayılır yinede aynı bilen biri varsa lütfen yardım etsin.

Lacrymosa

Üye
arkadaşlar menüdeki simgeler hiçbişe yapmadığım halde karıştı. onlaarı ilk aldığımdaki gibi sıralamak istiyorum. nasıl olucak?

Adaptif menü sıralamasını açmış olabilirsiniz. Ayarlar - Menü ve Widgetler kısmına gelin ve Adaptif menü sıralamasını devre dışı bırakın tekrar istediğiniz gibi sıralayın.

Aslında telefon destekliyor ama şebeke desteklemiyor. Yani telefonda mobil tv kullanmak için gerekli adımları operatörler atmalı. Cep telefonundan TV izlemek çok gerekli bir şey olmadığı ve aynı zamanda ücretli olduğu için kullanılmayan bir şey. Çok mühim değil. Samsung App'taki TV uygulamasıyla TRT, Show ve Kanal a'yı izleyebiliyorsunuz.

arkadaşlar bizim için çok kötü bir durum bu ben 8 tl lik internet kullanıyorum 100 megabayttan sonra hız bayağı düsüyor ama mobil tvye üye olanların hız 350 ila 400 kb de gidiyormuş bizim ise 11 17 arası :ağlarım:

Vodafone hep böyle yapıyor. Yok herkse bedava internet, şu paraya bu kadar internet diyor ama ekranın altından geçen minicik yazıda bilmem kaç MB'dan sonra hızınız 96 kbps'e düşecektir diyor. 96 kbps o kadar komik bir rakam ki müşteriye küfür etsen daha iyi yanii...

benim wave cihazın kamerası bozuldu yeşilimsi dalgalanmalar çıktı çekim yapmıyor, sitede bu konu ile ilgili 6.3.2 yaparak kamera güncellemesi yaptım bu sefer de kamera başarısız hatası veriyor, bir kaç sefer tekrar denedim bu 6.3.2 olayını sonuç aynı. telefonu aldığımda yazılımı güncellememiştim bu gece kiesten 1.0.2 jvjk1 güncelledim ama yine değişen bir şey yok, kamera başarısız hatası devam ediyor,
yardımlarınızı bekliyorum en son çare servise göndereceğim. şimdiden tşk.ler

Ana paketi yüklemeden güncelleme paketini yüklemişsiniz sanırım. Sorununuzun çözümü basit. Aynısı bende de oldu.
1-) S8500XXJID ## Bada 1.2 2010 September DOWNLOAD
2-) S8500XXJJ9 * ## Bada 1.2 FIRST S8500XXJID 2010 October DOWNLOAD

Önce 1'i telefona yükleyin. Daha sonra 2 yi... Sorun düzelecek ve bada 1.2'ye geçmiş olacaksınız. Kamera da düzelecek. Güncelleme paketlerini yüklerken 1. paket için 1. resimdeki gibi 2. paket için 2. resimdeki gibi dosyaları seçin. Her şeyi anlatılanlar gibi yapın. Ben daha önce defalarca yaptım. Son derece basit.
Bir sorunla karşılaşırsanız özel mesaj atabilirsiniz.
(Telefonu download moda alın gibi bir şey okursanız aldırmayın. Telefonu yığın bellek modunda takın yeter)

herkese slmmm.. yeni wave kullanıcısıyım.. bazı sorunlarım var .. samsun apps sen oyun program yükleme yapamıyorum hata veriyor sürekli.. varsıyalan bellek hafıza kartı yapıyorum çektiğim video resim görünmüyor.. hafıza kartına müzik atıyorum pc den dosya görünmüyor die hata veriyor
hafıza kartım bozuk olabilir mii .. yardımcı olursanız svinirim

Nasıl bir hata verdiğini söylerseniz yardımcı olabiliriz. Telefona dosya atarken Kies'i kesinlikle kullanmayın. Telefonu yığın bellek modunda bağlayıp hafıza kartına girin. Telefon hafızasına değil. Örneğin F: Çıkarılabilir diski telefon ise G: çıkarılabilir diski hafıza kartıdır.

telafon hafızası dolu uyarısını nasıl çözeriz apps'a bile giremiyorum telefondan hafıza dolu diyor herşeyi sildim sayılır yinede aynı bilen biri varsa lütfen yardım etsin.

Evet hafıza dolu değilken bile öyle saçma bir hata veriyor. Kiesi güncelleyip telefonu bada 1.2'ye geçirdikten sonra düzeldi. Bada 1.2 'ye geçmek isterseniz üstteki mesajda yapılması gerekenleri anlattım.
Bada 1.2'ye geçmek telefonu ASLA garanti dışı bırakmaz. Böyle komik şeyler söyleyenleri ciddiye almayın.

Wave ilgili sorularınız burada sorabilirsiniz.

gasteci60

Üye
arkadaşlar telim 8500 hafıza kartında bir sorun var.çekeceğim video ve resimleri hafıza kartına çekmek istiyorum ama kabul etmiyor.hafıza kartını seçiyorum kamerayı açtığımda telefon hafızasına çekiyor,ordan hafıza kartını seçmek istiyorum ama hafıza kartı bölüm seçmiyor sorun nerden kaynaklanıyor.yardımcı olursanız sevinirim.çok aciiill

soserious

Üye
Ben oyle bir sorun yasiyorumki kimse basina gelecegini farzetmez heralde.Usb baglanti sorunu.basit bir problem gibi ama 1aydir cozumunu bulamadim.ne kies ne yigin bellek modun da baglanabiliyorum.Pc den driveri silip baglanti kurup tekrar driveri yuklemeyi denedim nafile.yengemin telide gt-8500.onunki pcme baglanirken benimki baglanmiyor.hata hep ayni ya "surucu yazilimi yuklenemesi" ya da "usb aygit taninmadi" uyarisi.hard format belki cozum olur dedim oda olmadi.usb kablosunda da bir sorun yok.teldeki giris yuvasinda da sorun olsa usb kabloyu takinca sarjda olmamasi gerekiyor.ya tel yaziliminda birsey var yada win7 de.bir cozumu olan varmidir acaba ? bada fw : xxjk1 1.2

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çok teşekkürler yeni wave alanların çok işine yarayacaktır

timuwave

Üye
zaten bada 1.2 ye güncellemiştim yinede aynı fabrika ayarlarına mı dönsem acaba

hacked007

Üye
Arkadaşlar samsung wave telefonum cebimde kapanmaya başladı ve bazen açmaya çalıştığımda açılmıyor kapandıktan sonra
bataryayı çıkarıp takıyorum açıyorum o da ne : %90 olan pil %15 falan olmuş... bu böyle devam ederse satıcam telefonu ?
Yazılımsal mı donanımsal bir hata mı bu ? birde ben 1.0 sürümünü kullanıyorum yazılım yükseltirsem ne gibi değişikler olur alette
bu hatada ortadan kalkar mı acaba ?

silver021

silver021

Üye
Arkadaşlar samsung wave telefonum cebimde kapanmaya başladı ve bazen açmaya çalıştığımda açılmıyor kapandıktan sonra
bataryayı çıkarıp takıyorum açıyorum o da ne : %90 olan pil %15 falan olmuş... bu böyle devam ederse satıcam telefonu ?
Yazılımsal mı donanımsal bir hata mı bu ? birde ben 1.0 sürümünü kullanıyorum yazılım yükseltirsem ne gibi değişikler olur alette

bende kullandim 1.0 i bada 1.0.2 ye guncellemeyi bir dene. Eger sorun halen devam ediyorsa telefonun bataryasinda bir sorun olusmus olabilir. yada kullandigin widgetlar telefonu kasabilir. sen istersen cebe elini surme surekli cpu kasabilir. widgetlari kapatmayi hard format atmayida illaki dene. bendede bazen kasma problemleri olusabilior ancak artik bu gibi sorunlara daha temkinli yaklastigim icin telefona saat widgeti dahi koymuorum. böylece 4 5 gün beni götürüyor cok rahat =)

Lacrymosa

Üye

Telefonu 1.2'ye gücelle. Batarya konusunda iyileştirmeler var. http://www.maxicep.com/bada-os/samsung-wave-bada-1-2-herkes-bada-1-2ye-rahatca-gecebilir-450912.html

Ayrıca bataryanın o kadar hızla azalması normal değil. Bazı programları açık unutuyor olabilirsiniz. Orta tuşa basılı tutarak açık programları görebilirsiniz. Telefonun cebinizde kapanması eğilim kalkarken kapanma tuşuna 10 saniye kadar basılı kalmasından olabilir. Çoğu kişiye oluyor.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici

diğer arkadaşlarımızın dediklerini yap,ama 1.0.2 ye güncelle yakında 1.2 kiese gelecek zaten
birde navigasyon kullanmıyorsan onu kapat bakalım birde öyle dene

lagionaire

Üye
arkadaşlar lutfen yrdm edn bende facebook twitter uygulaması yok telefonun birçok yerinde ağ hizmetleri için bağlantı kurun die bir hatayla karşılaşıorum ltfn yrdm edinnnnnnnnnnnnnnn

Üst Alt