Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
ne yaptıysam vodafone mms i kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

efecun

Üye
ne yaptıysam vodafone mms i kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
MMS Ayarlarını Yaptıktan Sonra Sırasıyla Ayarlar - Bağlantılar - Paket Veri Kullanımı İşaretli Olması Gerekiyor.

kamercem

Üye
benim telefonumda bi anda wifi ve normal şekilde internete bağlanarak girememe problemi yaşanıyor 2 gün öncesine kadar giriyordu şimdi ise girmiyor

hacked007

Üye
Mesaj yazarken ekranı nasıl yatay hale getirebiliriz ?

by_burak_1

Üye
günaydın benim bir sorum olacaktı. hızlı menüde (tuşlar.Rehber.Mesajlar) orada nasıl düzenleme yapabilirim.

berkcombil

Üye
Bu arada versiyonum JJ9.Telefonun alarmını kuruyorum fakat telefon kapalıyken açılıp çalmıyor.Ancak telefon açıkken çalıyor.versiyon güncellemsi yapmadan önce böyle birşey yoktu.Sebebi var mı ya da en önemlisi çözümü var mıdır?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Mesaj yazarken ekranı nasıl yatay hale getirebiliriz ?

telefonu yatay yapınca zaten ekran yatay olması lazım?

Bu arada versiyonum JJ9.Telefonun alarmını kuruyorum fakat telefon kapalıyken açılıp çalmıyor.Ancak telefon açıkken çalıyor.versiyon güncellemsi yapmadan önce böyle birşey yoktu.Sebebi var mı ya da en önemlisi çözümü var mıdır?

menüden saate girince aşağıda ortadaki ... işaretine gir,orada otomatik açılma ayarı var ona girdikten sonra açık dersin,telefon kapalıyken de alarm çalar :-) ayrıca o hızlı menüde değişiklik yapamıyosun diye biliyorum,bada 2 versiyonu çıkınca olabilir belki

caner90

caner90

Üye
tuş kilidini harf yapabiliyormuyuz?corbydeki gibi ''S'' harfi çizince ekran açılıo

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
tuş kilidini harf yapabiliyormuyuz?corbydeki gibi ''S'' harfi çizince ekran açılıo

yapamıyoruz, daha önceden bir arkadaş youtube da nasıl yapıldığını izlediğini söylemişti ancak telefonda öyle bir seçenek yokmuş,yeni güncellemelerde koyabilirler belki çok istek alan bir özellik :-)

caner90

caner90

Üye
yapamıyoruz, daha önceden bir arkadaş youtube da nasıl yapıldığını izlediğini söylemişti ancak telefonda öyle bir seçenek yokmuş,yeni güncellemelerde koyabilirler belki :-)
teşekkür edrm(=

kamercem

Üye
Samsung appsde bir güncelleme mevcut yazıyor giriyorum indirilenler gösteriliyor ordaki 1bildirimini görmemek kaldırmak istiyorum yardım edermisiniz..

concours_76

Üye
günaydın arkadaşlar gelen mesajın saatiyle telefonun saati uyuşmuyor yani saat 9:29 sa o an gelen mesajın saati 08:29 olarak gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim ??

fortune_25

Üye
arkadaslar su an telefonun güncellemesi var ve en az 16mb yer istiyor benim telfonmda da hiçbir yüklü dosya yok telefona fotmat attım silinebilecek herseyi sildim yükleme konumlarını hafıza kartı yaptım ama yüklemiyor arkadaslar aynı hatayı veriyor ve bu beni gerçekten uyuz etti 2 gündür tüm forumlara bekıyorm ama hiçbirisi yardımcı olmadı bilgisi olan varmı acaba birde telefondaki korunmus melodileri resimleri silmenin bi yolu yokmu :S:sopa:

--------------- Ekleme ---------------

işe yaramıyor kardesm hiç dosya yok telefon hafızasında ama yinede su guncellemeyi yapamıorm

20romeo70

Üye
Birde şu özelliği war telefonun tefonunuz aynı anda 3 tane pc nın 3g uzerınden wf sayesınde internete bağlanmasını sağlıyor yani telefonunuz modem oluyor hemde kablosuz 3g w 3 ayrı cıhazı nete bağlıyor manyak bı özellık hasta oldum bu ozellıge bosuna 3g cıhazları almaya gerek yok wave herturlu yeter.. Medusa ..

TozteL

Üye
Birde şu özelliği war telefonun tefonunuz aynı anda 3 tane pc nın 3g uzerınden wf sayesınde internete bağlanmasını sağlıyor yani telefonunuz modem oluyor hemde kablosuz 3g w 3 ayrı cıhazı nete bağlıyor manyak bı özellık hasta oldum bu ozellıge bosuna 3g cıhazları almaya gerek yok wave herturlu yeter.. Medusa ..

kardeş bunu nasıl yapabiliyosun bi açıklarmısın..:aha::aha::aha:

face teki videolar daha önce kaydediliyordu ne oldu buna şimdi.kaydetmiyor

kardeş onları şöyle kaydedebilirsin.masaüstüne widgetlerden feeds and update sekmesini al ve ordan faceyi aç.ordan izlediğin videoları direk kaydediyo zaten:oke::oke:

bnde aynı sorunla karşılaştım ve şuan telefonum açılmıo sorunu çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün bilgilendirebilirsen çok sevinirimm

arkadaşlar s8500 kullanıyorum kiesten update ederken kendi kendine hata verdi yazılımı kurtarmaya çalıştım ondada hata verdi şuan bilgisayara bağlanamadığında kurtarma işlemlerinide gerçekleştirmio.Telefonda açılmıo açma tuşuna bastığımda telefon bilgisyar resmi ortasındada ünlem çıkıo dowloan mode die bişi var onu açtığımdada hiç birşey olmuyor bu konuda acil yardım ederseniz çook seviniriim :((

kardeş aynı sorun bendede oldu servise yollamaktan başka çare yok:vur:vur ben yolladım 2-3 günde hallediyolar.. ama anladığım kadarıyla bu kies denen meret windows7 de sorun çıkarıyo:bann::bann:

by_siirbazz

by_siirbazz

Üye
arkadaşlar başka bir konu açayım.şimdi benim tel avucumda kullanırken herşey normal fakat bir yere koyunca mesela masanın üzerine dokunmatik hassasiyeti çok azalıyor neredeyse çalışmıyor gibi.ekranda koruyucu var bundan olabilir mi?kendi telefonunuzda dener misiniz?
kardeş bu akıllı bi telefon ve insan üzerindeki statik elektrik olmadan çalışmaz sebebide şarz süresi masanın üzerine koyunca dünya ile irtibatını kesiyor ve bu sayede şarzı daha fazla gidiyor sahibim benle işlem yapmak için nasıl olsa eline alacak diye uyuyor yani sıkıntı yok telinde standart uygulama

berkcombil

Üye
günaydın arkadaşlar gelen mesajın saatiyle telefonun saati uyuşmuyor yani saat 9:29 sa o an gelen mesajın saati 08:29 olarak gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim ??
Evet aynı sorun yaklaşık 1aydır bende de var.Kies üzerinden o zaman bir güncelleme yapmıştım o zamandan sonra çıktı yanılmıyorsam.Şimdi Bada 1.2 JK1 kullanıyorum aynı sorun devam ediyor.Bilen ilgilenen varsa bir yardım lütfen.

lider

Üye
arkadaşlar 10 gündür wave kullanıyorum 3 sorunum var
Maxicep.com - video oynatıcı hakkında 1. ilk günlerde youtube den faceden veya başka video oynatıcı uygulamasından rahatlıkla video izleyebiliyordum ama her ne olduysa veya ne yaptım ise videoları oynatmıyor bağlantı başarısız tekrar dene felan uyarıları çıkıyor. edge 3g wifi hepsinde aynı sorun var
2.şarjı kullanmazsam yaklaşık 4 gün gitti son 4 gün test edilmiştir. kullanırsam 12 saat bile gitmiyor
3.bazen yeterli hafıza yok diyor ve hiçbirşey acık değilken girmiyor herhangi bi segmeye anca bataryasını cıkarırsam kendine geliyor
yardımlarınızı bekliyorum.
yazılımı bada 1.0 1008091109_LIS_S8500JVJH1_TUR

okan_o7

Üye
arkadaşlar telefonumu bada 1.0.2 geçirdikten snra ilk defa oyun yüklemeyi denedim ve uygulama yükleme işlemi başarız die hata verdi ne yapmam lazım ???

Üst Alt