MMS Ayarlarını Yaptıktan Sonra Sırasıyla Ayarlar - Bağlantılar - Paket Veri Kullanımı İşaretli Olması Gerekiyor.ne yaptıysam vodafone mms i kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj yazarken ekranı nasıl yatay hale getirebiliriz ?
Bu arada versiyonum JJ9.Telefonun alarmını kuruyorum fakat telefon kapalıyken açılıp çalmıyor.Ancak telefon açıkken çalıyor.versiyon güncellemsi yapmadan önce böyle birşey yoktu.Sebebi var mı ya da en önemlisi çözümü var mıdır?
tuş kilidini harf yapabiliyormuyuz?corbydeki gibi ''S'' harfi çizince ekran açılıo
teşekkür edrm(=yapamıyoruz, daha önceden bir arkadaş youtube da nasıl yapıldığını izlediğini söylemişti ancak telefonda öyle bir seçenek yokmuş,yeni güncellemelerde koyabilirler belki :-)

Birde şu özelliği war telefonun tefonunuz aynı anda 3 tane pc nın 3g uzerınden wf sayesınde internete bağlanmasını sağlıyor yani telefonunuz modem oluyor hemde kablosuz 3g w 3 ayrı cıhazı nete bağlıyor manyak bı özellık hasta oldum bu ozellıge bosuna 3g cıhazları almaya gerek yok wave herturlu yeter.. Medusa ..

face teki videolar daha önce kaydediliyordu ne oldu buna şimdi.kaydetmiyor

bnde aynı sorunla karşılaştım ve şuan telefonum açılmıo sorunu çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün bilgilendirebilirsen çok sevinirimm
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar s8500 kullanıyorum kiesten update ederken kendi kendine hata verdi yazılımı kurtarmaya çalıştım ondada hata verdi şuan bilgisayara bağlanamadığında kurtarma işlemlerinide gerçekleştirmio.Telefonda açılmıo açma tuşuna bastığımda telefon bilgisyar resmi ortasındada ünlem çıkıo dowloan mode die bişi var onu açtığımdada hiç birşey olmuyor bu konuda acil yardım ederseniz çook seviniriim(

ben yolladım 2-3 günde hallediyolar.. ama anladığım kadarıyla bu kies denen meret windows7 de sorun çıkarıyo

kardeş bu akıllı bi telefon ve insan üzerindeki statik elektrik olmadan çalışmaz sebebide şarz süresi masanın üzerine koyunca dünya ile irtibatını kesiyor ve bu sayede şarzı daha fazla gidiyor sahibim benle işlem yapmak için nasıl olsa eline alacak diye uyuyor yani sıkıntı yok telinde standart uygulamaarkadaşlar başka bir konu açayım.şimdi benim tel avucumda kullanırken herşey normal fakat bir yere koyunca mesela masanın üzerine dokunmatik hassasiyeti çok azalıyor neredeyse çalışmıyor gibi.ekranda koruyucu var bundan olabilir mi?kendi telefonunuzda dener misiniz?
Evet aynı sorun yaklaşık 1aydır bende de var.Kies üzerinden o zaman bir güncelleme yapmıştım o zamandan sonra çıktı yanılmıyorsam.Şimdi Bada 1.2 JK1 kullanıyorum aynı sorun devam ediyor.Bilen ilgilenen varsa bir yardım lütfen.günaydın arkadaşlar gelen mesajın saatiyle telefonun saati uyuşmuyor yani saat 9:29 sa o an gelen mesajın saati 08:29 olarak gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim ??