mehca33
Üye
mehca33 arka planda widget, açık bir program kalmadığını kontrol ediyor musun?
telefona arada sırada restart at, eğer yine kasma oluyorsa oyuna başlamadan önce tuşlar'ı aç ve *#8740# yi tuşla ve CP Uart Mode'a geç.
işin bitince aynısını yapıp AP Uart mode'a geçmeyi unutma
----------Eklendi @ 22:27:45 ---------- Yazıldı @ 22:26:44 ----------
bu CP Uart mode Ap Uart modun acılımı ne oluo
divx kaydedemedim ucretlimi kayıt? tv izleyemiyorum yotube facebookta bazı videoları açamıyorum yardımmmmm biraz açık açık yazarsanız.
----------Eklendi @ 11:13:02 ---------- Yazıldı @ 11:10:00 ----------
divx kaydedemedim tv izliyemiyorum vidolarn bazıları acılmıyor acil yardım acık acık yazın
----------Eklendi @ 12:43:01 ---------- Yazıldı @ 11:13:02 ----------
ne klenti ben izleymiyorum tv içinde eklenti vamı yardm plss
Arkadaşlar bu wave ile wave 2 arasında ne gibi farklar var wave 2 de kendi browserinden flash videoları izleyebilmek mümkün mü?Bir de bu wave 2 ye skyfire programını kurabilir miyiz.......
<br />Arkadaşlar bu wave ile wave 2 arasında ne gibi farklar var wave 2 de kendi browserinden flash videoları izleyebilmek mümkün mü?Bir de bu wave 2 ye skyfire programını kurabilir miyiz.......
bada'nın son sürümünü kullanıyorsanız, göremezsiniz, güvenlik nedeni ile gizlenmiş haldedir.Samsung Apps'ten indirdiğim oyunları other klasörü içinde göremiyorm.klasör boş gözüküyor yardım edin lütfen
s8500 şarjı hangi modellerle uyumlu. araç şarj aleti alacamda uyumlu modeli bulamadım bilgi verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?