Voodoodream
Üye
Wave 1
Kamerada pembeleşme sorunu mevcut, Rahatsız etmeye başladı.
Bugün Samsung İstanbul Kadıköy Teknik Servisiyle az önce görüştüm.
Samsung Wave Pembeleşme Sorunu hakkında kendilerine önceden bir kaç cihaz daha geldiğini söylediler.
Kamera değişimi yaptıklarını ve cihazın düzeldiğini söylediler. İlgilenenlerin bilgisine.
Tel : +90 216 338 7670
Adres : Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. No: 3/301 Kadıköy / İstanbul
menü tuşuna basılı tutup tümünü sonlandır diyin . bahsettiğiniz şey widget sanırım kapanması lazım .Arkadaşlar benim telefonum daha yeni geldi hediye telefonu açtığımda Ekranda bi simge vardı ana sayfada Resim ayarla diye duvar kağıdı için ama bu anasayfada duruyo onu kaldıramıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar,yazın samsung wave i aldım kullanmaya başladım güzel telefon fakat son birkaç gündür 5.1 ses sistemi çalışmıyor."5.1 kanalı sadece ses efektleri kapalı olduğunda çalışır" yazıyo ve 5.1 özelliğini açmıyo bide benimki bada 1.0.2 onu 1.2 ye güncelleyebilir miyim? güncelleyebiliyorsam nasıl? bunları biliyosanız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun
Arkadaşlar benimde wave ile bazı sorunlarım var.İlk sorun telefonu aldıktan bir kaç hafta sonra başladı.Telefonda kamera özelliğini çalıştırdığımda her zaman olmamakla birlikte telefon kendini yeniden başlatıyordu.Şu son 1-2 haftadır yeni bir problem ortaya çıktı bu sefer müzik dinlerken şarkılar arasında dolanırken donma oluyor ekran siyahlaşıyor sonra yavaş olarak açılıyor ama üst kısımdaki telefonun şarjı çekimi gibi simgeler gelmiyor fakat telefon çalışmaya devam ediyor(hızı çok yavaş olarak) ardından bazı programlara girdiğinizde telefon kendini tekrar açıp kapatıyor ve son olarak telefonum hep kabında tuş kilitli haldedir ama arada sırada kendini yeniden başlatıyor telefon gerektiğinde tuş kilidini kaldırdığımda (sanırım kendini yeniden kapatıp açmış olurak) pin kodu istenen bölüm geliyor yardımlarınızı bekliyorum iyi günler
Arkadaşlar benimde wave ile bazı sorunlarım var.İlk sorun telefonu aldıktan bir kaç hafta sonra başladı.Telefonda kamera özelliğini çalıştırdığımda her zaman olmamakla birlikte telefon kendini yeniden başlatıyordu.Şu son 1-2 haftadır yeni bir problem ortaya çıktı bu sefer müzik dinlerken şarkılar arasında dolanırken donma oluyor ekran siyahlaşıyor sonra yavaş olarak açılıyor ama üst kısımdaki telefonun şarjı çekimi gibi simgeler gelmiyor fakat telefon çalışmaya devam ediyor(hızı çok yavaş olarak) ardından bazı programlara girdiğinizde telefon kendini tekrar açıp kapatıyor ve son olarak telefonum hep kabında tuş kilitli haldedir ama arada sırada kendini yeniden başlatıyor telefon gerektiğinde tuş kilidini kaldırdığımda (sanırım kendini yeniden kapatıp açmış olurak) pin kodu istenen bölüm geliyor yardımlarınızı bekliyorum iyi günler
mesaj yazma yerinde altta boşluk tuşunun yanında tr işareti var ona uzunca basorada üstte öngörücü yazı var yeşil renklidir onu iptal et sorununu halletmiş olursunmerhaba arkadaslar benim bi sorum var mesaj yazarken t9 veya nasıl anlandırıyorsanız otomatik sozcuk tahmin etme diyeyim onu kapatmanın bi yolu var mı. q klavyede cogu zaman yardımdan cok takoz oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?